Komarnici tip vrata

komarnici vrata

 

Složićemo se da tokom letnjih dana nema ništa dosadnije od komaraca, muva, noćnih leptirica i drugih insekata, koji uspeju da uđu u naš dom. Pored mnogih mogućnosti koje imamo u borbi s ovim problemom, kao najbolje rešenje se nameću komarnici. Jednostavno, možete ostaviti otvorene prozore i vrata kako bi ušao svež vazduh, dok vam komarnici garantuju da insekti to neće iskoristiti i ući u vaš dom.


Komarnici su napravljeni od najkvalitetnijih aluminijumskih ramova i mrežice od fibrostakla sa teflonskim slojem koji je nezapaljiv i otporan na sve vremenske prilike. Ne zahtevaju neko posebno održavanje i ne sprečavaju dotok vazduha i svetlosti. Aluminijumski ramovi mogu biti u raznim bojama, pa vam se pruža mogućnost da dodatno ulepšate vaš dom. Lako se montiraju, a specifikacija mreža omogućava montažu na bilo kom tipu prozora i vrata, kao i na prozorima sa spoljašnjim roletnama. U našoj ponudi imamo fiksne i rolo komarnike, ali i komarnike za vrata u tri modela i to komarnike sa šarkama, komarnike tip vrata i plise ili harmonika komarnike.


Komarnici tip vrata - karakteristike


Komarnici tip vrata su napravljeni od aluminijumskih profila i idealni su za balkonska i ulazna vrata. Ovi komarnici imaju aluminijumsku lajsnu koja služi za zatezanje mreže. Po sredini rama se nalazi profil koji čini ove komarnike stabilnim, čvrstim i pouzdanim. Mrežica je napravljena od mekog fajberglasa koji se ne razlaže i nije zapaljiv. Ovi komarnici se automatski zatvaraju prilikom otvaranja i imaju magnet sistem što olakšava njihovo zatvaranje. Dakle, upravljanje ovim komarnicima je jako jednostavno i funkcioniše po principu otvaranja vrata.


Komarnici tip vrata imaju visoki stepen propustljivosti vazduha i svetlosti, otporni su na sve vremenske prilike, kao i na UV zrake i koroziju. Takođe, ne trpe oštećenje prilikom svakodnevne upotrebe, lako se održavaju i dugotrajnost je jedna od glavnih njihovih karakteristika. Prednost ovih komarnika je što se mogu postaviti na sve tipove stolarije. Postoji mogućnost da se ramovi komarnika oboje u različite boje, što vam pruža mogućnost da ih uklopite sa enterijerom ili eksterijerom vašeg doma. Ovi, kao i svaki drugi komarnici, bez sumnje pružaju maksimalnu zaštitu od komaraca i drugih insekata.

 

Za konkretnu ponudu komarnika i detaljnije informacije, možete nam se obratiti preko stranice Kontakt ili direktno na tel 064 875 00 95

poziv