Aluminijumska sobna vrata - Unutrašnja

aluminijumska unutrasnja vrata

   

 

Unutrašnja vrata se u nasim pogunu izradjuju i od aluminijumskih profila. Alu unutrasnja vrata srecemo kako u privatnim tako i u poslovnim objektima. Ovakva sobna vrata su posebno pogodna za objekte u industriji gde su specificni spoljasnji uticaji sredine u kojoj se nalaze. Aluminijumska unutrasnja vrata su pogodnija od drvenih jer su mnogo otpornija na spoljni uticaj tako da ih cesto nalazimo u mesarama, bolnicama, skolama i mokrim cvorovima poslovnih objekata.

 

Plastifikacijom su moguca vrata u bilo kojoj boji po RAL-u, a zahvaljujuci kolornim folijama sa teksturom drveta i Alu profili mogu biti u boji drveta. Dobicemo estetski izgled koji moze da se uklopi u svaki enterijer doma ili poslovnog prostora. Aluminijumska sobna vrata su dobar izolator kako zvučni tako i toplotni otporna su na udarce i stabilna na spoljne uticaje. Zahvalana su za izradu nestandardnih oblika i dimenzija lepo se uklapa u svaki enterijer. Alu vrata mogu biti puna sa ispunom od termo panela, a mguce ih je napraviti sa staklom tako da je kroz njih moguce videti ako stavimo providno staklo. Ukoliko se pravilno odrzavaju mogu trajati decenijama.


Prednosti:

  • postojana na uticaje spoljne sredine;
  • stabilna i jaka prilikom eksplatacije i udarce;
  • mogucnost izrade nestandardnih oblika i dimenzija;
  • odlicna termo i zvucna izolacija;
  • PVC folija sa teksturom drveta u vise boja.

Aluminijumska sobna vrata cena

 

Kada je u pitanju cena aluminijumskih sobnih vrata, mi vam nudimo veliki izbor unutrašnjih vrata u različitim dezenima i bojama. Pozovite nas na brojeve 011/ 35 12 075 i 064/ 87 50 097 i zakažite merenje.

Komentari(1)
Napiši komentar
vesna
18.01.2016 23:59
hocu vrata za kupatilo i vrata sobna,ali ova druga bi trebalo da se pomerau na sinu ,ali damogu da se zatvore,dakle da zdihtuju po potrebi(zbog mesta soba je mala).Kupatilska vrata da imaju donji deo resetkast da izlazi para.Kakva je razlika PVC ili ALu/dimenzije su sirina 80,visina standardna,nppr 2,nisam merila.A Cene? Odgovori
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv