PVC, aluminijumska i drvena stolarija

Stolarija je sastavni deo naseg zivotnog i poslovnog prostora. Prozori i vrata su ti koji spajaju nas prostor sa spoljnom okolinom i koji nam obezbedjuju kvalitet stanovanja. U savremenom svetu zivljenja postavljaju se visoki kriterijumi kvaliteta izolacije, estetike i funkcionisanja stolarije. Osnovni zahtevi koji se postavljaju su pre svega izolacija termo i zvucna da bi nam boravak bio prijatan, a utrosak energije sveo na minimum kako za zagrevanje tako i hladjenje . Stolarija mora da obezbedi i estetske zahteva kao i lako koriscenje i dugotrajni vek trajanja.

U mogucnosti smo da Vam ponudimo stolariju koju u ovom trenutku trziste potrazuje.

pvc aluminijumska i drvena stolarija format alde beograd

Kvalitetna PVC , ALU i DRVENA stolarija je višestruko korisna za vaš dom ili poslovni prostor. Pre svega, uz pomoć nje ćete ostvariti značajne uštede u utrošku energije, bilo da se radi o grejanju zimi ili klimatizaciji tokom leta. Uz dobru ALU, PVC ili DRVENU stolariju nema rasipanja energije.

Takođe, ovakvi prozori i vrata će sačuvati vaš dom od spoljnih uticaja kao što su buka i prašina. Ugradnja ALU, PVC i DRVENE stolarije je investicija koja se uvek isplati, jer ćete potrošiti mnogo manje energije za grejanje, a održavanje nije zahtevno (nema farbanja i lakiranja).

Mi u Format Alde-u vam garantujemo kvalitetne i trajne materijale, kao i brzu i profesionalnu montažu AL, PVC i DRVENE stolarije.

pvc alumijimska i drvena stolarija - profili

Format alde zahvaljujuci svom dugogodisnje radu i iskustvu u svom proizvodnom pogonu moze da vam ponudi stolariju visokog kvaliteta i po pristupacnim cenama.

U mogucnosti smo da vam ponudimo:

  • PVC STOLARIJA
  • ALUMINIJUMSKA STOLARIJA
  • DREVENA STOLARIJA
Komentari(1)
Napiši komentar
Marija Kadelburg
24.01.2017 16:37
Saljem Vam dimenzije prozora i vrata kako bi mi poslali ponudu, procenu za najkrace vreme izrade (cekamo bebu - pocetak 9.meseca) i eventualno demontazu, prevoz i ugradnju.

Radi se o drvenim prozorima koji bi na kraju bili finisirani belom bojom.

Molim Vas da mi posaljete procene za razlicite vrste drveta, ukoliko ih imate, sa okapnicama.

Dimenzije otvora su sledece:

dnevna soba w=360 x h=132 (4 prozora)
spavaca soba w=305 x h=176 (4 prozora)
kuhinja w=204 x h-132 (3 prozora)
vrata balkon w=220 x h=90


Stan se nalazi u Zemunu.


Unapred zahvalana na brzom odgovoru.


Lep pozdrav,
Marija Kadelburg Odgovori
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv