Prozori Rollplast Termo reflect

Prozori model Termo reflect imaju dodatno energetsko pokriće spoljašnjeg stakla (visokoenergetsko) i sprecava prodiranje sunčeve svetlosti u prostoriju. Preporučuje za južne i zapadne strane objekta ili prostora gde je sunce u letnjim mesecima znatno jače gde će ovaj model prozora smanjiti zagrevanje. Takođe za lepši izgled fasade kao i za unutrašnji prostor gde boja pozadine ostaje neutralna možemo da vam ponudimo pet vrsta energetskih stakala u boji (neutralna,zelena, plava, siva i bronzana). prozori rollplast termo reflect

Prozori se rade od profila Rollplast 70mm ili Trocal 76mm al.profil sa termo prekidom Etem E-45.
Staklo paket za model Termo reflect je dvostruko staklo debljine 24mm (ili 32mm) sa float 4mm (ili 6mm) i Visokoenergetsko 4mm (Clima Guard Solar Guardian Europe) punjeno argonom.


Izbor boje je po RAL katalogu, a okov za model Termo reflect je iz programa WinkHaus, Nemačka, sa osnovnim nivoom bezbednosti i mogućnost skrivenoog okova.


Karakteristike modela Termo reflect :

 

  • toplotna izolacija Uw od 0,9 do 1,6W/m2K
  • solarni factor 38% ili 42%
  • zvučna izolacija od 31 do 41 dB

 

Prozori Rollplast Termo reflect plus

Kombinacijom profila sistema Termo reflect I dodavanjem jos jednog stakla dobija se bolje karakeristike prozora. Troslojni termopan debljine 36 ili 40 mm nam dodatno pobosljava energetske karakteristike prozora. Prvo staklo je Clima Guard Solar drugo belo providno dok je trece niskoemisiono a medjuprostor je napunjen argonom.

poziv