Profili za izradu PVC stolarije - Profil Profine Trocal 70mm


pvc profili trocal 70

Profili PVC stolarije koje koristimo za izradu su proizvedeni u Nemackoj po strogim evropskim standardima. Profili u sebi sadrze komore ispunjene vazduhom i sto je veci boj komora izolacija je bolja. Spajaju se zavarivanjem tako da cine jednu celinu sto cini da odlazak enerfije iz prostora je minimalan. Takodje treba naglasiti da je za stepen enregetske efikasnosti osim profila, bitno tip stakla, kvalitet okvira i sama ugradnja.


Izrada PVC profila se radi u beloj boji, ali je uz pomoc odgovarajucih folija mozete dobiti i druge boje po RAL-katalogu.

 

Profil Profine Trocal 70mm


Profil Profine TROCAL 70 služi za izradu prozora i vrata. PVC prozori izrađeni od ovog profila odlikuju se jako elegantnim i uskim linijama. Iako vizuelno deluje usko ovaj profil iz Profine Trocal 70mm odlikuje se vrlo dobrom statičkom jačinom. Njime je moguće izraditi kako prozore tako i velike staklene površine u kojima će učešće profila biti minimalno i dobićemo više svetla u svom domu.

trocal 70 pvc profili
Njegove prednosti nisu samo vizualne sa samo 70mm dubine ugradnje ovim profilom dobićemo inzvaredne izolacione vrednosti. Dve gume za dihtovljanje pružaju nam sigurnu zaštitu i obezbeđuju savršeno dihtovanje prozora napravljenih od Profine Trocal 70 profila. Iz estetskih razloga da bi profil bio što elegantniji dihtung gume su u sivoj boji. Sam profil ima pet komora i energetsku vrednost od 1.3W/m2K što zadovoljava propisanu energetsku efikasnost objekata. Profine je za ovaj sistem profila razvio i dodatne profile kojima možemo zadovoljiti i naj izbirljivije zahteve kupaca.

Prednosti serije TROCAL 70 su sledeće:


  • Dubina ugradnje 70mm
  • Zadovoljava propise o štednji energije U-vrednost=1.3 W/m2K
  • Zastakljivanja do 24mm
  • Moderan dizajn.
  • Dihtung-gume sive boje


poziv