PVC ulazna vrata

Prvi kontakt kod ljudi koji ulaze u nas dom je sa ulaznim vratima tako da ona treba da ostave poseban utisak. Ulazna vrata treba da ocaraju i ljude koji samo prolaze pored naseg doma, bitan jedinstven deo spoljasnjeg enterijera kuce. Ulazna vrata i u poslovnim objektima treba da ostave utisak na ljude koji ulaze, a isto tako i da daju specificnost objektu.

pvc ulazna vrata


Na šta obratiti pažnju kad se biraju ulazna vraza

 

Prilikom izbora ulaznih vrata posebno moramo da obratimo paznju na sigurnost. Prema statistici lopovi u 80% slucajeva provaljuju u objekte preko ulaznih vrata.


Protivprovalna zastita je znacajan faktor kad se viraju ulazna vrata i mozemo je podeliti u tri nivoa:


  • WK1 sigurnost prolikom koriscenja fizicke sile
  • WK2 sigurnost prilikom koriscenja alata
  • WK3 sigurnost prilikom koriscenja specijalnih alata za obijanje


U zavisnosti od nivoa protivprovalne zastite razvili smo i sisteme ulaznih vrata. Izborom materijala za izradu vrata i postavljanjem potrebnogo okova sprecicemo nezeljen ulazak u objekat bilo to kuca, stan ili poslovni prostor.
Osnovni material su profili od plastike koje koristimo za izradu vrata. Profile za izradu ulaznih vrata mogu biti sesto komorni ili peto komorni u zavisnosti kakvu termo izolaciju zelimo da postignemo. Za razliku od prozora profili za ulazna vrata su siri sa jacim ojacanjem jer je neophodan veci prostor za smestaj brave. PVC ulazna vrata nam pruzaju jos bolju zastitu od buke koja nam je neophodna u zivotnom prostoru.
pvc vrata
Ulazna vrata od pvc profila su otporna na sve spoljne vremenske prilike. Sigurnost vrata je garantovana kvalitetnim okovom koji se postavlja u zavisnosti od nivoa bezbednosti koju zelimo da postignemo. Ulazna vrata cemo ukrasiti velikim izborom dekorativnih panela koji sluze kao ispuna krila. Dekorativni paneli pored raznih oblika mogu u sebi imati i staklo razlicitog polozaja.
ulazna pvc vrata
Sobna vrata se takodje izradjuju od PVC profila, a jedina razlika je sto se kod sobnih vrata ne pridaje tolika vaznost bezbednosti pa je moguce ugraditi bravu za zatvaranje sa manjim stepenom bezbednosti.

 PVC profili za izradu ulaznih vrata i paneli mogu biti u boji drveta sto se postize folijom. PVC profile su pogodni za obradu tako da konstrukcija vrata moze da dobije i nestandardnu formu lucna, kosa i sl.

U zavisnosti od zeljene termo izolacije nudimo sledece profile :


poziv