Zavese

Zavese su sastavni deo svakog prostora i koriste se kako iz estetskog razloga da bi ulepsale prostor u kome se stavljaju tako i iz prakticnih I korisnih razloga. Zavese svojim dezenom i bojama ukrasavju unutrasnji prostori i u zavisnosti od odabira boja i dizajna materijala postize se utisak koji pruza osecaj topline, mira i spokoja kao i za prosirenja ili suzavanje prostora. Zavese pored estetskog razloga koriste i za zastitu od sunceve svetlosti , zatamljivanja prostorije, nezeljenih pogleda spolja kao i od zastita od toplote i hladnoce a u nekim slucajevima zavesa moze da koristi i za zastitu od buke.

 

Trakaste zavese

Razvitkom nove tehnologije i trendova opremanja prostora razvijaju se novi mehanizmi za nosenje i pokretanje zavesa i time su u potpunosti zamenili klasicne zavese i drapere koje su bile sastavni deo svakog doma.


Novi mehanizmi su tako konstruisani da sa lakocom upravljamo zavesama i prilagodjavamo osvetljenje prostora. Pravilnim rukovanjem mehanizmi i zavese mogu da traju godinama. Savremenim resenjima mehanizmi su pogodmi za montazu, a i moguce ih je zameniti radi osvezavanja prostora.


Platna za zavese su od antistatic materijala pogodna za lako odrzavanje – dovoljno je samo povremeno usisavanje ili prebrisati vlaznom krpom.

 

Kako izabrati zavese? 

Kada opremate Vas dom zavesama, vazno je izabrati adekvatan mehanizam i vrstu zavese u zavisnosti da li se montira na zid, plafon, ragastol ili krilo prozora. Po izbru vrste zavese bitno je izabrati i platno. Platno moze biti deblje i tamnije za prostorije koju su velike i osuncane, a zelite da se zastitite od sunca i toplote kao i prozracni i svetli materijali za prostorije koje su male i imaju i manje svetlosti.

 

Više informacija o cenama zavesa možete potražiti ovde >>


Za poslovne prostore biraju se zavese sa neutralnim dezenima koji nisu previse upadljivi a ipak oplemenjuju radnu sredinu dok u domovima mozemo izabrati jarke boje sa dezenima i sarama.


Ako izaberete prave nijanse, boje i dezene za zavese, možete poboljšati izgled Vaše prostorije. Nudimo Vam veliki asortiman zavesa, siroki izbor dezena i boja.

Nas asortiman zavesa :

 

Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv