Venecijaneri

Venicijaneri su najzastupljeniji sistem zastite od suncevog zracenja. Regulisanjem mehanizma kontrolisemo nagib krilaca venecijanera I ulazak svetlosti u prostoriju. Iako je sistem venecijanera za zastitu od sunca vec zastareo pored dosta novih resenja on je I dalje ima znacajnog udela u zastiti od sunca.

 

Takodje venecijaneri stite i od nezeljenih pogleda spolja. Jednostavni su za ciscenje i odrzavanje tako da se koriste u kucnim prostorijam i u poslovnim prostorima. Da bi udovoljili zahtevima kupaca pored standardnih venecijanera razvili smo I nove sisteme sa razlicitim lamele za venecijanere koja sada mogu biti od 25 I 16 mm a mogu biti I perforirani tako da kad je venecijaner potpuno zatvoren kroz sitne rupice propusta dovoljno svetla.

 

Posebno izdvajamo drvene venecijanere kod kojih su lamela kako sam naziv kaze od drveta koji daje jedinstven utisak pri urednju prostora.

 

Venecijaneri Format Alde

Venecijaneri se izradjuju od aluminijumskih lamela 25mm i 16mm sa velikim izborom boja. Ugradjuju se ispred na staklu (na svako krilo posebno) i u staklu.


Venecijaneri u termostaklu se rade u velikm objektima ( bolnice, vrtici ) gde je higijena neophodna za ugradnju venecijanera u staklu neophodan je razmak izmedju stakla bude veci od 13 mm.


Nudimo vam šest modela venecijanera.

 

Alfa Venecijaneri

Montiraju se u gornjoj zoni I slobodno vise u prostoru, nije fiksiran u donoj zoni, pogodan za prolaze (vrata , terase...)

 

Vision Venecijaneri

Ovaj sistem je fiksiran u gornjoj I dolnjoj zoni I ne moze da se podize samo je moguce lamelice zaokretati I tako kontrolisati ulazak svetlosti.

 

Comfort Venecijaneri

Oni su fiksiran u gornjoj zoni a donoj zoni pomoću vođica koji drze venecijanar u zeljenom polozaju a moguce ga je kontrolisano podizati I spustati kao I zaokretati lamelice kojima regulisamo ulazak svetlosti I skrivamo se od nezeljenih pogleda.

 

Manhattan Venecijaneri

Sa mehanizmom modernog dizajna koji je lak za montazu I demontazu. Poseduje vodjice koje su fiksirana u donjoj zoni a venecijaner je moguce pomerati po vertikali kao I zakretati lamelice. Posebno smo ponosni na ovu vrstu venecijanera jer se mehanizam znacajno razlikuje od drugih elegantan je I neupadljiv kada se montira na krilo prozora.

 

Drveni venecijaneri

Ovi venecijaneri su apravljeni od prirodnog materijala veoma lepo se uklapaju u dekoraciju prostora mogu se postavljati na prozorima za zastitu od svetlosti ali i za ukras kao jedinstveni detalj u stambenom i poslovnom objektu.

 

Venecijaneri u termopan staklu

Ovo je jos jedan vid venecijanera koji je u nasoj ponudi.Ova vrsta venecijaner je razvijena za posebne objekte kao sto su bolnice I skole. Ovakvom kostrukcijom venecijanera je izbegnuta opste poznata mana venecijanera da ih je jako tesko odrzavati. Venecijaneri u staklu izolovani su od spoljnog prostora tako da je nemoguce da do njih doje prasina. Pomeranje ovogg venecijanera je pomocu rucice sa magnetom I moguce ga je podizati, spostati kao I zakretati lamelice radi potpunog ili delimicnog zatamnjema.

 

Komentari(1)
Napiši komentar
Goran Cvijic
11.10.2015 14:37
postovani , kupili smo novi stan , sa alu prozorima prilicno su veliki , zanimaju nas venecijaneri u staklu, da li to znaci da moramo menjati stakla na prozorima da bi imali ove venecijanere, ili se mogu montirati na postojece prozore? Koja je cena po m2?
Da li vi radite montazu mi smo u centru Zrenjanina?

hvala Odgovori
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: subpages

Filename: models/mnavigation.php

Line Number: 99

KONTAKTIRAJTE NAS

 

Tell :(011) 35 12 075

Mob : (064) 8750 097

 

Email

format.alde@gmail.com

Format Alde

Adresa: Borska 1b
11000 Beograd, Srbija