Sobna vrata

sobna vrata

  

 

Unutrašnja vrata - vrhunski kavlitet i dizajn savrešn za svaki prostor

 

Unutrasnja ili sobna vrata su veoma bitan deo u uredjenju prostora koja osim odvajanja prostorija jedne od druge treba i da daju sigurnost, privatnost i mir u prostoru u kome boravimo. Od pravilnog izbora zavisi ne samo izgled prostora već i prijatan  boravak u njemu. Izborom kvaliteta vrata zavisi u kojoj će meri imati ulogu koja im je odredjena jer vrata  nam osim navedenog daju i toplotnu i zvučnu izolaciju u prostoru.

 

Sobna vrata po meri svakog doma - karakteristike

 

Sobna vrata moraju biti i funkcionalna jer treba da budu i postojana na sredinu u kojoj se ugradjuju.Takodje vrata postavljamo i u industriji sa agresivnim sredinama. Sve više pažnje se posvećuje obradi i kvalitetu PVC stolarije, a ništa manje nije važan ni njihov izgled. Kada se rade sobna vrata po meri ona budu stabilnija i pouzdana, imaju dobru izolaciju dihtovanje (krilo-štok), budu otporna na temperaturne promene. Materijal koji se koristi za izradu unutrasljih vrata moze biti razlicit: drvo, aluminijum ili plastika. Funkcionisanje vrata u velikoj meri zavisi i od ugradjenog okova koji mora biti  kvalitetan

 

Kada  je reč o materijalima za sobna vrata, u našoj ponudi su:

 

Sobna vrata cena

Kada je u pitanju cena sobnih vrata zavisi od izbora samih vrata. Posetite našu kontakt stranicu i zakažite merenje već danas.

Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv