Pvc zastakljivanje terase

Osim Pvc prozora i vrata takodje u nasem programu mozemo ponuditi i zastakljivanje terase ili veceg prostora poput baste u kaficu…


Zastakljivanje terase takodje predstavlja vazan deo zivotnog prostora koji treba da pruzi dodatni konfor samom prostoru. Uticaj nepovoljnih vremenskih uslova dovodi do toga da terasu ne mozete koristiti, pogotovo u zimskom periodu. Zastakljivanjem dobijate prostor koji takodje mozete koristiti bez obzira na godisnje doba i vremenske uslove.


Takodje navescemo jos dosta prednosti zastakljivanja terase.


Samim tim sto dobijate lep i zasticeni prostor od vremenskih uslova, takodje prosiruje prostor vaseg doma. Cinjenica da zivot u gradskoj sredini pruza prednosti ali nosi i odredjene mane medju kojima su zagadjeneje vazduha i buka. Zastakljivanjem terase umanjicete nivo buke od lokalnog saobracaja, gradske buke, obliznjeg gradilista …


Prednost da u zimskim danima sprecite hladnim vetrovima da dopru do vrata terase poboljsavate i termoizolaciona svojstva stana ili prostora i dobijate ustedu troskova grejanja i do 50%.


pvc zastakljivanje terase


Zastakljivanjem terase pruzate vasem prostoru i vecu sigurnost i bezbednost. Dobicete vecu sigurnost u slucaju provala, a samim tim i bezbenost za decu ili kucne ljubimce u igri na terasi.

U zavisnosti od zeljene termo izolacije nudimo sledece profile :


poziv