PVC sobna vrata - unutrašnja vrata

pvc sobna vrata

Sobna vrata razvitkom novih materija mozemo napraviti i od PVC profila. PVC sobna vrata mogu da se upotrebljavaju kako za kucu tako i za poslovne objekte. Ovakva vrata su posebno pogodna za objekte u industriji gde su specificni spoljasnji uticaji sredine u kojoj se nalaze. PVC sobna vrata su uspesna zamena za drvena jer su mnogo otpornija na spoljni uticaj tako da ih cesto nalazimo u mesarama bolnicama i mokrim cvorovima poslovnih objekata.

 

 

Zahvaljujuci kolornim folijama sa teksturom drveta PVC vrata mogu biti i u boji tako da dobijaju estetski izgled koji moze da se uklopi u enterijer doma ili poslovnog prostora. PVC sobna vrata su dobar izolator kako zvučni tako i toplotni otporna su na udarce i stabilna na spoljne uticaje. Zahvalana su za izradu nestandardnih oblika i dimenzija i lepo se uklapaju u svaki enterijer. Ukoliko se pravilno odrzavaju mogu trajati decenijama.

 

Prednosti PVC sobnih vrata:

 

  • postojana na uticaje spoljne sredine;
  • stabilna i jaka prilikom eksplatacije i udarce;
  • mogucnost izrade nestandardnih oblika i dimenzija;
  • odlicna termo i zvucna izolacija;
  • PVC folija sa teksturom drveta u vise boja.

PVC sobna vrata cena

 

Veliki izbor pvc sobnih vrata po veoma povoljnoj ceni. Pogledajte našu ponudu i zakažite besplatno uzimanje mera putem kontakt stranice.

Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv