Rolo zavese DAN I NOĆ

Rolo zavese DAN I NOC (SUNTRIP, ZEBRA ) su moderne i dizajnirane za enterijer svakog prostora. Posebnost ovog sistema je u dvoslojnom platnu - transparentnog i dezeniranog koje su rasporedjene naizmenicno u trakama.

 

Samo malim pomeranjem ove rolo zavese kontrolisemo preklapanje traka pa samim tim i kontrolisemo transparetnost ili mozemo da je podignemo do kraja i imamo potpuno osvetljenje. Prednost rolo zavesa DAN I NOC je u tome sto imaju mehanizam lak za upravljanje i veliki izbor boja, platna i dezena koji se lako uklapaju u svaki prostor.

tipovi platna za rolo zavese

Ovaj tip rolo zavese ostavlja jak i elegantan utisak u Vasem prostoru. Rolo zavesa se sastoji od dekorativnog dvoslojnog platna i mehanizma kojim se lako upravlja i podesava zavesa. Materijal na panelnim trakama moze biti u dve boje, protkan sa zlatnim, srebrnim nitima… a ostavlja jako elegantan utisak u prostoriji. Platna za zavese su od antistatic materujala pogodna za lako odrzavanje – dovoljno je samo povremeno usisavanje ili prebrisati vlaznom krpom.


Rolo zavese DAN I NOC su pogodne i zbog svoje ugradnje i imamo vise sistema:

 

  • Sistem dan i noc ELEGANT - (sa kutijom i vodjicom)
  • Sistem dan i noc MINI bez (vodjica i kutije)
  • Sistem dan i noc MOTIVI (sa kutijom)


Rolo zavese sistem dan i noc ELEGANT (sa kutijom i vodjicom)

 

Posebnost sistema dan i noc ELEGANT se u odnosu na rolo zavese razlikuje jedino u platnu koje je dvoslojno transparetno i dezenirano i daje poseban utisak. Montaza se vrsi busenjem rupa i srafljenjem kutije mehanizma zavese za krilo prozora . Kutija se montira i srafi na svako krilo posebno tako da platno zavese pokriva povrsinu stakla. Vodjice zavese se montiraju (lepe) na lajsne koje drze staklo. Kutija i vodjice su dostupne u vise boja. Zavese Sistem dan i noc ELEGANT ( sa kutijom i vodjicom ) rade se u dimenzijama po narudzbini, sirine od 40-170cm visine do 300cm.

 

Rolo zavese sistem dan i noc MINI (bez vodjica i kutije)

 

Odlikuje se vrlo jednostavnim sistemom kacenja montira se samo na krilo prozora pomocu profilisanog dela mehanizma koji se jednostavno zakaci na gornji deo krila prozora. Razlikuje se od drugih sistema po platnu koje je dvoslojno transparetno i dezenirano. Sam mehanizam je malih dimenzija konstruisan tako da nece smetati pri otvaranju krila. Kod ovog sistema zavesa platno pokriva samo staklo prozora ili balkonskih vrata tako da sama stolarija dolazi do izrazaja. Zavese Sistem dan i noc MINI ( bez vodjica i kutije ) rade se po narudzbini, u dimenzijama sirine od 40-150cm visine do 250cm.

 

Rolo zavese sistem dan i noc MOTIVI (sa kutijom)

 

Pogodan je za velike povrsine gde se zahteva pokrivanje velikh izloga. Sistem je razvijen za javne objekte tipa restorana ili hotela kao i za poslovni prostor jer veoma jaka i stabilna kutija u koju se zavesa namotava dozvoljava velike visine debljih zavesa kao i znacajnih sirina. Pravilnim izborom boje i dezena zavese koja ce se uklopiti u enterijer dace prostoru poseban dozivljaj.


Montaza se vrsi na zid ili plafon i mogucnos izrade ovih zavesa idu do 220 cm sirine i 280cm visine platna.

 

Komentari(1)
Napiši komentar
Zaklina
14.03.2016 21:33
Postovani , koliko kosta za prozor od 56x202, i 42,5x125. merila sam od 2,5 cm od stakla.
Interesujeme se Bali platno za rolo zavese, ova druga sivkasta svetlija. pozz Odgovori
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv