Plise komarnici

plise komarnici

U vrelim letnjim danima, prilikom izlaska na terasu ili balkon, često ostavljamo za sobom otvorena vrata, ostavljajući pri tom mogućnost komarcima i drugim insektima da uđu u naš dom. Mnogo pogodnije sredstvo za odbranu od ovih neželjenih gostiju, u odnosu na razne hemijske preparate, jesu komarnici. Posebno izdvajamo plise komarnike, koji su namenjeni balkonskim i ulaznim vratima. Oni nam omogućavaju da ne zatvaramo vrata za sobom i na taj način dozvolimo ulazak svežeg vazduha u prijatnim letnjim večerima, a da pri tom budemo zaštićeni od raznih insekata.

 

Osobine plise komarnika

 

Plise komarnici nemaju povratni mehanizam, što ostavlja mogućnost lakog korišćenja i od strane dece, da budu otvoreni u bilo kom položaju. Upravljanje ovim komarnicima može biti horizontalno i vertikalno, a otvaraju se i sa spoljašnje i unutrašnje strane. Mrežica se slaže u paket i otvara se kao harmonika što čini ovaj komarnik praktičnim, jer ne iziskuje dodatni prostor za komarnik prilikom otvaranja i zatvaranja. Mreža je plisirana i napravljena je od kvalitetnog materijala, koji ima visoku propustljivost vazduha i svetlosti. Pri tom se ne oštećuje svakodnevnom upotrebom, otporna je na sve vremenske prilike, UV zrake i koroziju i nije zapaljiva. Ova mrežica je dodatno ojačana nitima velike izdržljivosti, što je čini stabilnijom i otpornijom na jake udare vetra. Mreža je obično sive ili crne boje. Lako se održava i dugog je trajanja.


Ram plise komarnika je napravljen od visokokvalitetnog aluminijuma, što povećava njegovu dugotrajnost i čini ga otpornim od krivljenja i korozije. Ram može biti u različitim bojama pa vam se pruža mogućnost da ga uklopite u enterijer ili eksterijer vašeg doma. Kao i plise mrežica, i ram se lako održava i dovoljno ga je oprati vodom.


Plise komarnik je odličan izbor za izlaze na balkon ili terasu i zbog toga što ima nizak prag na prolazu, što vam omogućuje siguran korak i bezbedan ulaz i izlaz, bez mogućnosti spoticanja. Ovi komarnici se mogu ugraditi i na prozore na kojima nema dovoljno prostora za rolo komarnike. Postoje dve verzije ovih komarnika: jednostruki i dvostruki plise komarnik. Prvi se zatvara ili na levu ili na desnu stranu, a drugi prema središtu, od leve prema desnoj strani, pri čemu ih na sredini pričvršćuje magnet.


Ovi komarnici, pored odličnog materijala od kog su izgrađeni, garantuju dug vek trajanja i pored osnovne zaštite od insekata nude i dodatnu zaštitu od cvetnog praha, koji često izaziva alergije. Takođe, za razliku od hemijskih sredstava protiv insekata, koji škode životnoj sredini, plise komarnici su prijatni za životnu sredinu i ne ugrožavaju je.


Sa našim plise komarnicima možete mirno da spavate i sanjate, bez straha od ujeda komaraca i prisustva drugih insekata.

 

Za konkretnu ponudu komarnika i detaljnije informacije, možete nam se obratiti preko stranice Kontakt ili direktno na tel 064 875 00 95

poziv