Trakaste zavese

trakaste zaveseTrakaste zavese su moderne i dizajnirane za enterijer svakog prostora. Trakaste zavese su idelne za one koje vole eleganciju i jednostavnost kao resenje za zatamnjivanje velikih staklenih povrsinaa I za podelu prostora u svom domu ili poslovnom prostoru. Prednost trakastih zavesa je u tome sto imaju mehanizam lak za upravljanje i veliki izbor boja, platna i dezena koji se lako uklapaju u svaki prostor i pruzaju modernu zamenu klasicne zavese. Sirine lamela trakastih zavesa pored standardnih 127mm radimo i sa trakama od 89mm koje su pogodnije jer manje zauzimaju prostora i elegantnije su.
Platna za trakaste zavese su od materujala zasticene specijalnim premazom, antistaticka i ne gube boju, pogodna za lako odrzavanje – dovoljno je samo povremeno usisavanje ili prebrisati vlaznom krpom.


Mehanizam za trakaste zavese je jednostavan i njegovim povlacenjem omogucava pomeranje i skupljanje traka levo ili densno od zida kao i mogucnost skupljanja traka na sredinu. Drugi mehanizam sluzu za rotiranje traka cime se podesva ulazak svetlosti u prostoriju. Rotiranjem traka moguce je upotpunosti zatamniti proctor ili ga osvetliti.

 

Više informacija o cenama trakastih zavesa možete potražiti ovde >>


Sve trakaste zavese se rade po Vasm dimenzijama a moguce ih je montirati na plafon ili zid sve u zavisnosti od mogucnosti.
Trakaste zavese sa sirinom trake (lamele) 127 mm rade se u dimenzijama sirine od 50-400cm visine i do 400cm.


Trakaste zavese sa sirinom trake (lamele) 89 mm rade se u dimenzijama sirine od 50-400cm visine i do 400cm


Zavese izradjene od kvalitetnog platna sa sirokim izborom boja i dezena.

 

  • Zavesa dostupna u lamelama 89 mm i 127 mm
  • Lake za rukovanje i podesavanje propustanja svetlosti.
  • Mogucnost montaze trakaste zavese na zid i plafon

 

Trakasta zavesa DAN I NOC (sa lamelom 89mm)

trakaste zavese dan i noc

Trakasta zavesa DAN I NOC je nova I jedinstvena zavesa u nasoj ponudi jer je spoj tradicionalne trakaste zavese I novih platna. Kombinacija dve vrste materijala : transparentni ( propusta svetlost i toplotu ) i punog (potpuna zastita od svetlosti). Sistem trakaste zavese Dan i Noc je slican trakastoj zavesi jer ima isto pomeranje I zakretanje traka cime dobijamo mogucnost delimicnog ili potpunog zatamljenja prostora ali su trake spojene transparetnim platnom sto daje poseban estetski utisak I specificnost. Mehanizam za trakaste zavese Dan i Noc je jednostavan i njegovim pomeranjem omogucava pomeranje i skupljanje zavese levo ili desno od zida.


Trakaste zavese Dan i Noc rade se sa sirinom trake (lamele) 89 mm u dimenzijama sirine od 50-400cm visine i do 300cm

Trakaste zavese Dan i Noc izradjene od kvalitetnog platna sa velikim izborom boja.

 

  • Zavese dostupne u lamemalama 89 mm .
  • Lake za rukovanje i podesavanje propustanja svetlosti.
  • Mogucnost montaze trakaste zavese na zid i plafon

 

Komentari(1)
Napiši komentar
dragana boca
04.09.2015 13:13
Postovani! Zanima me da li radite print na trakaste zavjese, tipa more, nebo i sl. Ako da, zanima me cijena. Potrebne su mu zavjese 2.50 x 5.00. Hvala Odgovori
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv

KONTAKTIRAJTE NAS

 

Tell :(011) 35 12 075

Mob : (064) 8750 097

 

Email

format.alde@gmail.com

Format Alde

Adresa: Borska 1b
11000 Beograd, Srbija