Estetika i efikasnost: Komarnik sa magnetom za balkonska vrata

26.06.2019  |  Komentari: 0

Leto svi volimo, budući da je to period kada većina odmara, kada je posla nekako u manjoj količini ili se jednostavno lakše podnosi uz lakšu garderobu, vedro nebo i dobro raspoloženje koje se svuda oseća. Osim toga, leto je vreme kada se planiraju najlepša, morska putovanja, ali kako sve lepo ima i neku začkoljicu, tako je najgora začkoljiva leta postojanje komaraca i ostalih insekata, od kojih je nekada jako teško odabraniti sebe i svoje ukućane. Roletne i zavese ne pomažu, sredstva za prskanje i njihovo ubijanje nisu uvek poželjna, zbog čega su komarnici neophodni i nezaobilazni u svakom domu tokom letnjih meseci.

Međutim, komarnici su odličan način da zaustavite insekte da ulaze kroz prozor, ali kada ih postavite na balkonska vrata, onda vam je potrebno efikasnije rešenje iz više razloga, a njega pronalazimo u komarniku sa magnetima. Komarnik sa magnetima je definitivno rešenje koje je kako najefikasnije, tako i estetski jako prihvatljivo, jer da lepši izgled.

Komarnik za balkonska vrata

Dok na prozore možete postaviti obične komarnike, ukoliko ne želite da ulažete više u njih, za vrata je potrebno pronaći neko opet ekonomski prihvatljivo, ali efikasnije rešenje od običnog okvira sa mrežom, a to je baš komarnik sa magnetom. Komarnik sa magnetom se fizički sastoji od dva dela, oba dela mreže se postavljaju s jedne i druge strane vrata, te se njihovim povlačenjem ka sredini spajaju uz pomoć magneta koji se nalaze na unutrašnjim stranama mreže. Ceo sistem je jako jednostavan kako za korišćenje, tako i za postavljanje, zbog čega je ovaj komarnik za balkonska vrata postao veoma popularan u brojim domovima. 

Postavljanjem ovakvog komarnika, ne sprečavate samo komarce da dopru u vaš dom, već i sve ostale insekte, poput pčela, osa, muva, paukova, apsolutno svih insekata koji se inače slobodno kreću svuda po vazduhu. Ovo je posebno dobro rešenje svima onima čije se terase ili balkoni nalaze u sklopu bašte, nekog parka i uopšte zelenila, koje je stanište svih insekata. 

Komarnik sa magnetom možete postaviti na bilo koja balkonska vrata, bez obzira na to da li se radi o jednokrilnim, dvokrilnim ili kliznim balkonskim vratima, a pored toga, što je još važnije, ovakvi komarnici se postavljaju kako na PVC, tako i na ALU balkonska vrata, kao i vrata koja se napravljena od drveta, što je zapravo jedno od čestih pitanja svih onih koji ih žele, misleći da se ne mogu uklopiti u svaku vrstu stolarije. 

 

Jednostavna upotreba komarnika za balkonska vrata omogućiće vam da lako izađete ili uđete u svoj dom, a da opet brzo mrežu spojite i tako budete sigurni da nikakav insekt nije ušao. Mreža je veoma gusta, pa ne dozvoljava da čak ni komar prođe kroz nju, ali iako prilično gusta, ona ne remeti prolazak svetlosti u vaš dom, pa ne morate misliti da li će vam prostorije iza komarnika biti mračnije nego inače. Boju mreže možete odabrati sami, jer je vreme davno poznatih zelenih komarnika davno prošlo, pa se tako sada sve više uzimaju bele mreže, sive, budući da se odlično slažu sa ostatkom stolarije, te doprinose lepšem izgledu ne samo eksterijera, već i samog enterijera.

Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv