Evo zašto su rolo zavese po meri najbolji izbor za vaš dom

29.06.2020  |  Komentari: 0

Kada ste stavili nove prozore u vaš dom bitno je da imate i dobre rolo zavese koje će ići uz njih. Rolo zavese po meri su najbolji izbor za svaki dom pa tako i za vaš. U daljem tekstu ćete saznati dosta toga o rolo zavesama po meri i zašto treba da ih kupite. 

Naručivanje rolo zavesa po meri

Danas svaki moderniji dom poseduje rolo zavese na svojim prozorima. One izgledaju savremeno, lepo i jednostavno i uklapaju se u bilo koji dizajn vašeg doma. Rolo zavese po meri su odličan izbor za svakog kupca jer može da da tačne mere koje želi, a da pritom izabere i dezen koji se najviše slaže uz enterijer stana ili kuće. Antistatik materijal koji se uglavnom koristi pri izradi rolo zavesa ih čine vrlo lakim i jednostavnim za održavanje i brisanje. Antistatik materijal je odličan i zbog toga što ne skuplja ni prašinu ni mirise u vašem domu pa tako možete da kuvate bez da se brinete da će vam kuća mirisati na ručak ceo dan. Takođe, sa rolo zavesama po meri možete da izaberete i takozvane blackout zavese koje će vam potpuno zamračiti sobu ako to želite. Kao što smo već pomenuli, rolo zavese po meri mogu da budu odrađene u mnogo različitih dezena što ih čine odličnim za sve prostorije u vašoj kući.

Izbor rolo zavese za dečju sobu


Kao što je već rečeno, dezeni mogu da budu razni pa tako neće biti teško da izaberete i rolo zavese za dečju sobu. Ako vaš sin i ćerka dele sobu zavese mogu da budu neutralne, ali zavese mogu da budu i u raznim drugim dezenima. Za devojčicu možete da izaberete neke cvetne rolo zavese, a za dečaka neke zavese sa geometrijskim oblicima koje će izgledati baš zanimljivo u njegovoj sobi. Takođe, blackout zavese su odlične za vaše mališane koji idu ranije u krevet. Kada je leto i mrak pada malo kasnije sve što je potrebno da uradite jeste da spustite blackout rolo zavesu i u dečjoj sobi će biti potpuni mrak pogodan za miran san. 

 

Izbor rolo zavesa za terasu

 

Možda ste mislili da rolo zavese možete da naručite samo za prozore, ali eto gde grešite. Baš iz tog razloga vi birate mere vaših rolo zavesa. One mogu da budu pogodne i za vaša terasna vrata. Kada naručujete rolo zavesu za terasna vrata možete da naručite takozvane sunscreen zavese koje će puštati svetlo u vašu prostoriju bez da toplota ulazi i greje vam sobu tokom letnjih dana. Takođe i ovakve sunscreen zavese dolaze u raznim dezenima i bojama tako da možete da izaberete ono što se najbolje slaže uz prostoriju u kojoj ste. 

Rolo zavese po meri su savremene zavese koje će se sve više i više koristiti kako kod nas tako i u svetu. Ne kvare izgled vaših prozora, a izgledaju moderno i lepo kada god ih spustite. Rolo zavese po meri su pravi izbor za vas ako želite da budete u toku sa novim trendovima. 


Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv