Kako izabrati odgovarajuću zavesu za dnevnu sobu?

31.03.2021  |  Komentari: 0

 

Danas izbor zavesa ne predstavlja težak posao pogotovo što u ponudi možete da pronađete veoma kvalitetne i moderne modele različitih oblika i dezena. Prilikom izbora odgovarajuće zavese morate da se osvrnete i na boju vašeg nameštaja. Pa tako ukoliko u vašem dnevnom boravku više preovlađuju svetliji i svedeniji tonovi nameštaja, možete izabrati zavesu jarkih boja sa nekim cvetnim dezenima. Ukoliko je vaša dnevna soba bogata detaljima sa jarkim bojama jednobojne zavese su pravi iazbor za vas. 

 

Ako želite da vaš dom bude specifičan i jedinstvenog izgleda uvek možete na vaše prozore da postavite rolo, zebra, trakaste ili plise zavese.

Rolo zavese- idealne za svaki dnevni boravak

 

Rolo zavese zbog svoje jednostavnosti i elegantnosti predstavljaju pravi izbor za uređenje svakog doma. Moderan dizajn, praktičnost i ekonomičnost su nešto što ih posebno ističu u odnosu na druge zavese i predstavljaju pravi hit ove godine. Zahvaljujući posebnom mehanizmu možete veoma lako da kontrolišete protok svetlosti što ih čini idealnim kako za velike površine tako i za manje. 

Što se tiče održavanja rolo zavesa vrlo je jednostavno i za to vam neće biti potrebno puno vremena. Pamučna krpa i voda je sve što vam je potrebno. U našem salonu Format Alde možete da pronađete veliki izbor kvalitetnih i modernih modela i dezena rolo zavesa savršenih za svki dom.

Ukoliko želite da bude specifični birajte trakaste zavese za vaš dom

 

Ukoliko je potrebno pokriti veće staklene površine trakaste zavese su pravi izbor za vas. Pored funkcionalne uloge trakste zavese su za one koji vole eleganciju i prefinjenost. Prednost postavljanja trakastih zavesa je ta što poseduju mahanizam koji je vaoma jednostavan za upravljanje, kao i dostupnost u različitim modelima, dezenima i bojama što ih čini odličnom zamenom za obične zavese. Samo platno kod trakastih zavesa zaštićeno je posebnim premazom tako da posle dugog stajanje trakaste zavese neće izgubiti boju i antistatička su, što je dobro za one koji pate od alergija. Održavanje je takođe jednostavno, pamučna krpa i topla voda su sve što vam je potrebno.

Ako želite da budete šik birajte plise zavese

 

Plise zavese su nekonvencionalne roletne koje možete postaviti na prozore i vrata vašeg dnevnog boravka. Pored toga što predstvaljaju specifičan estetski detalj vašeg doma, plise zavese takođe pružaju odličnu zaštitu vaše privatnosti i kontrolišu prodor svetlosti. Materijali od kojih se izrađuju plise zavese su kvalitetni i dugotrajni. Možete ih pronaći u različitim oblicima poput okruglastih, trouglastih ili četvrtastih što ih čini atraktivnim i jedinstvenim. Lepo ćete ih uklopiti u bilo koji ambijent, bilo da se radi o poslovnom ili životnom prostoru.

Što se tiče održavanja plise zavesa je jednostavna, ne skupljaju prašinu pa je povremeno brisanje običnom krpom i vodom sasvim dovoljno. Takođe kod prodavca možete da se raspitate o antistaočkom premazu koji pomaže da se prašina manje skuplj na ovakvim zavesama.

 

U svakom slučaju bilo da izaberete rolo, trakaste ili plise zavese za vaš dnevni boravak nećete pogrešiti jer ćete na čudesan način opemeniti vaš prostor u kojem boravite. Svaku našu zavesu možete veoma lako uklopiti uz  komarnike i upotpuniti prijatnost vašeg doma.

 

Ljubazno osoblje iz salona Format Alde vam može pomoći u izboru najprikladnijih zavesa za vaš dom. Posetite naš salon ili pogledajte našu ponudu zavesa preko sajta- https://www.formatalde.co.rs/zavese i poručite. 

Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv