Koje su najbolje zavese za dečiju sobu?

28.11.2022  |  Komentari: 0

 

Postoje posebne zavese za dečiju sobu koje imaju najbolje karakteristike, nisu skupe, a ukras su svakog prozora. Predstavljamo vam savršene rolo i zebra zavese za dečiju sobu!

Rolo zavese za dečiju sobu – model koji ima najbolje performanse

Rolo zavese su zavese sa sistemom koji se uz pomoć mehanizma pomera i tako podiže i skuplja zavesu. Njihova podvrsta su i zebra zavese koje imaju dvostruko platno i drugačiji sistem regulacije svetla.

I zebra i rolo zavese su idealne kao dečije zavese jer pružaju jedinstvene performanse pogodne baš za ovu prostoriju.

dečije zavese

 

Materijal je antibakterijski

 

Oba modela su napravljena od posebnog materijala koji ne skuplja prašinu, grinje, viruse i bakterije. To su idealne karakteristike za svaku prostoriju, a naročito za zavese za dečiju sobu.

Klasične zavese imaju metre i metre platna na koji se skupljaju prašina i prljavština pa je potrebno često pranje i peglanje da bi dečija soba ostala čista. Novi modeli sa mehanizmom rešavaju ovaj problem i nikada neće biti izvor zaraze i prljavštine.

 

Zavese sa sistemom se jednostavno održavaju

 

Oduševiće vas to što se sve rolo zavese za dečiju sobu ne skidaju, ne peru i ne peglaju.

Dovoljno je samo prebrisati vidljive delove mehanizma i platno pa da dečije zavese budu blistavo čiste i bezbedne u prostoru.

 

Platno se ne menja ni nakon više godina

 

Ne samo što su ove zavese čiste, ne gore i izgledaju lepo, one zauvek ostaju takve zahvaljujući UV zaštiti tako da im čak i direktno sunce ne smeta pa platno ne bledi.

To znači da jednom postavljene neće morati da se menjaju, tako da štede i vreme i novac, a soba izgleda fantastično.

Ovakve zavese će odlično izgledati u sobi za bebu, ali i kasnije, kada vaš mališan odraste i svaki put će izgledati fenomenalno.

Šta izabrati – rolo ili zebra zavese?

Oba modela su zdravstveno opravdana i estetski prelepa, ali imaju drugačiji sistem regulisanja prodora svetla pa ih prema tome treba birati.

Osnovna razlika je u tome što rolo dečije zavese imaju jednostruko platno koje se bira sa određenim stepenom prozirnosti i  na taj način reguliše svetlo.

Zebra zavese, sa druge strane imaju prozirne i neprozirne pruge pa se može blokirati prodor svetla ali i obezbediti delimična propusnost kada se platno rotira na određeni način.

Oba modela su prelepa, dekorativna i savršeno izgledaju uz svaki enterijer. Možete izabrati klasične modele ili zavese sa dečijim dezenima, postoji na desetine varijanti pa se obezbeđuje savršeno uređena prostorija svaki put.

Dečija soba mora da bude lepo uređena, ali i iznad svega čista i bezbedna za boravak deteta.

Pravi odgovor na sve nedoumice jesu savremene vrste zavesa koje se ne peglaju, lako održavaju, ne skidaju i ne kače iznova. To će vam uštedeti i novac, ali i vreme koje ćete podeliti sa svojim detetom u igri i zabavi.

Pronađite proizvođača, proverite dezene i zakažite sastanak. Za samo par dana ćete transformisati sobu u pravi moderni kutak za prinčeve i princeze.

Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv