Rimske zavese - pravi izbor!

06.07.2015  |  Komentari: 0

Nekada su zavese koristile samo da bi zaklonile i blokirale suncanu svetlost da ulazi u prostoriju i pruzile osecaj privatnosti, a danas u svakom savremenemo domu zavese su veoma bitne i kao dekorativni predmet jednog prostora.U zavisnosti od odabira boja, sastava i dezena materijala kao i finalne izrade postize se efekat koji pruza osecaj topline, mira, spokoja i optickog prosirenja ili suzavanja prostora.

 

Kako izabrati pravu zavesu za vas prostor?


Kada kupujete zavese, veoma je vazno da znate njihovu pravu velicinu, odnosno duzinu i sirinu koju ce te utvrditi merenjem prozora kao i prostora oko prozora. Dimenzija zavese u velikoj meri I opredeljuje za koji model ce te se opredeliti.


Zelimo da Vam prestavimo Rimske ili paketo zavese


Rimske zavese su sinonim dobrog ukusa, pa su zato u skoro svim casopisima o opremanju enterijera mogu videti kao predlog za lepo i moderno opremljen dom, poslovni prostor, restoran, hotel…. za bilo koji prostor ove zavese ostavljaju utisak luksuza i posebnosti.


rimske zavese

 

Rimske zavese su moze se reci zamena za obicne zavese. Veliki izbor platna, dezena, boja kao i mehanizam za lako podizanje i spustanje ucinice vas prostor veoma udobnim i prijatnim za boravak u njemu. Izbor platna nam omogucava da kontrolisemo ulazak svetlosti kada je zavesa spustena. Rimska zavesa I u podignutom polozaju pruza jako lep vizuelni efekat. Dezeni platna ce nam osveziti I dati novu dimenziju prostoru.


rimske zavese


Rimske zavesa mogu biti od vise vrsta materijala kiao i od prozirnih do potpuno zatvorenih materijala.Takodje kod rimskih zavesa je moguca i kombinacija dve vrste materijala . Glavna prednost ovih zavesa je da se lako peru i lako odrzavaju. Zavesa se lako skida i vraca na mehanizam tako da se platno moze prati u masini potpuno isto kao i obicne zavese.

 

rimske zavese
 

Preduzece Format alde u svojoj ponudi ima veliki izbor i paletu boja, dezena i materijala za zavese koje ce ulepsati i dekorisati vas dom ili prostor.

Povezane teme:
Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv