Rollplast prozori – najbolji kvalitet stanovanja i najbolja veza sa spoljasnjom sredinom

28.12.2020  |  Komentari: 0

 

Najbolji nacin da sacuvate svoj dom od buke i prašine, obezbedite minimalan utrošak energije, ali i da postignete što bolji estetski efekat, jeste da se opredelite se za što kvalitetniju PVC stolariju, drvenu ili aluminijumsku stolariju

Kako se odluciti? Drvo, PVC, aluminijum, cena...Opcija sa najviše prednosti svakako su rollplast prozori, kao investicija koja se vrlo brzo isplati, pre svega kroz višestruku uštedu energije, ne samo kada  je u pitanju grejanje, već i hladjenje prostora. Jedna od najznačajnijih karakteristika rollplast prozora je njegov vek primene. U nastavku teksta opisacemo vam neke od karakteristika različitih vrsta rollplast prozora, za kje se mozete opredeliti.

Rollplast prozori  - energy save

roll plast prozori

Svakako jedan od najboljih izbora kada je u pitanju povecana toplotna izolacija su rollplast energy save prozori. Ukoliko  se opredelite za ovu vrstu prozora obezbedicete veliki utrošak energije, ali i izbeći velike troškove zimi. Zbog specijalnog dvostrukog sistema zastakljivanja punjenog argonom, Rollplast prozore  - energy save najpreporučljivije je primeniti na onim stranama objekata na kojima je sunce u letnjim mesecima jače, jer cete na taj način izbeći prekomerno zagrevanje prostora. Posebna vrasta Rollplast prozora  - energy save, koja vam nudi još veće pogodnosti su Rollplast - energy save plus prozori, kod kojih se umesto dvostrukog, koristi trostruki sistem zastakljivanja, takođe punjen argonom. 

Rollplast prozori  - energy save obezbediće vam visoku zvučnu izolaciju, do čak 41-og decibela, solarni  faktor od čak 62 procenta, kao i veoma visok nivo toplotne izolacije.

Rollplast prozori -  termo reflect

rollplast prozori

Posebna vrsta rolloplas prozora koji imaju dodatno, visokoenergetsko pokriće spoljašnjeg stakla sto dodatno sprecava prodor sunčevih zraka u prostoriju su Rollplast termo reflect prozori. Kako bi se smanjilo dodatno  zagrevanje preporuka je da ovaj tip prozora izaberete za one strane vaseg objekta na kojima je sunce tokom letnjih meseci jace. Sem toplotne izolacije model Rollplast prozora -  termo reflect, treba da bude vas izbor ukoliko zelite da postignete sto bolji estetski efekat. U ponudi mozete naci pet vrsta energetskih stakala u boji (neutralna, zelena, plava, siva i bronzana). Ovi prozori takodje imaju mogucnost skrivenog okova. Sistem zastakljivanja je dvostruki i punjen argonom. Kao i energy save i termo reflect prozori obezbedice vam visok nivo zvucne i toplotne izolacije kao i visok procenat solarnog faktora.

Posebna vrasta Rollplast prozora  - termo reflect, koja vam nudi još veće pogodnosti su Rollplast prozori  - termo reflect plus, kod kojih se dodavanjem jos jednog stakla postizu jos bolje energetske karakteristike prozora.


Rollplast prozori guard

rollplast prozori

Ukoliko vam je sigurnost doma na prvom mestu Savrsen izbor za vas je Rollplast prozor – guard. Sem odlicne toplotne izolacije ovaj tip prozora nudi vam dodatnu zastitu od provala i upada u vas dom ili poslovni prostor. Svakako je jedan od najboljih izbora za prizemne kuce, banke, ali i sve druge prostore u kojima postoji potreba za povecanim stepenom bezbednosti. Rollplast prozori guard dostupni su sa specijalnom sigurnosnom rucicom.

Rollplast prozori prestige

rollplast prozori

Ukoliko zelite da gradite niskoenergetski objekat, model Rollplast prestige prozora moze biti pravi izbor za vas, jer svojim izolacionim svojstvima predstavlja nabolje resenje kako bi ste postigli sto nizu potrosnju energenta. U odnosu na karakteristike prethodnih modela Rollplast prozora sa kojima smo vas upoznali u tekstu model  Rollplast prozori prestige - odlikuje se  i dodatnim celicnim profilom.





 

Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv