Vreme je da nabavite najlepše zavese po meri i transformišete svoje okruženje!

31.03.2022  |  Komentari: 0

 

 

Zavese sa mehanizmom su najsavremeniji model i ispunjavaju sve zahteve koji su važni u opremanju doma ili poslovnog prostora. Bilo da se postavljaju rolo zavese po meri ili druga, slična vrsta – trakaste zavese po meri, dobijaju se ogromne prednosti koje klasične zavese nemaju.

Kada se postave zavese po meri sa mehanizmom dobija se i zavesa, i roletna i draper, ali se prednost tu ne završava. Više nema menjanja, skidanja zbog pranja i peglanja, a prostor je zdraviji, čistiji i uvek idealno dekorisan.

Ako smo vas zaintrigirali, nastavite sa čitanjem i saznajte sve o najlepšim zavesama na tržištu.

Rolo zavese po meri – zavese koje ćete obožavati!

rolo zavese

Za razliku od zebra zavesa, ova vrsta ima jednostruko platno pa je još minimalnija i čini neprimetan deo prozorskog okvira. Kutija je standardno mala, uska i smešta se iznad prozora ili vrata.

Kada se urade rolo zavese po meri, dobija se zavesa koja dimenzijama odgovara svakom otvoru, nisu preširoke, niti mogu da budu predugačke. Zbog toga će biti pogodne za svaku staklenu površinu koje god da su dimenzije u pitanju. 

Obožavaćete ih i zato što su uvek lepe, ne blede, ne gužvaju se i ne peru klasično. Tajna je u platnu koje ne skuplja prašinu i biće čisto uz minimalno održavanje vlažnom krpom.

Ako za trenutak odvojite pogled od prelepih boja i šara na stotine vrsta materijala za rolo zavese po meri, treba znati i da se dobija odlična zaštita od UV zračenja, mogućnost odabira stepena propusnosti svetla, toplotna izolacija i prelepa dekoracija.

Šta vam donose trakaste zavese po meri?

Zaboravite sve što znate o klasičnim trakastim zavesama, predstavljamo vam nove modele koji su savršeni i za stambeni i za poslovni prostor!

Trakaste zavese samo imenom podsećaju na standardne vrste koje smo viđali u kancelarijama i sada donose mnoga poboljšanja koja se inače ne očekuju. Sadašnji proizvođači nude različite širine lamela (traka) koje čine zanimljiv novitet kada su u pitanju zavese po meri sa mehanizmom.

Trakaste zavese po meri takođe imaju dimenzije koje idealno pokrivaju prozor ili staklena vrata. Mehanizam trake pomera i sklanja sa stakla, ali ih i rotira pa se reguliše prodor svetla ili u potpunosti zamračuje prostor.

Najnoviji model su trakaste dan-noć zavese koje su prava revolucija u uređenju prostora. Za razliku od klasičnih trakastih zavesa, ove su sačinjene od platna koje je puno i providno u vidu uzdužnih pruga. Reč je o jednom komadu platna koje je postavljeno na mehanizam trakastih zavesa pa se rotiranjem propušta više ili manje svetla.

I trakasti modeli se izrađuju u bezbroj boja i dezena, ne skidaju de i ne blede, a odlično regulišu temperaturu, daju privatnost i u svakoj prostoriji donesu velika poboljšanja.

Budite inovativni, originalni i učinite život zdravijim, nabavite zavese sa mehanizmom! Za to vam treba i firma koja će stručno uzeti mere, napraviti originalne zavese i postaviti ih profesionalno. 

Pozovite „Format alde“, firmu koja se bavi proizvodnjom i ugradnjom zavesa sa mehanizmom i zaljubićete se u mnoge vrste!

Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv