Profili za izradu PVC stolarije - Profine Trocal 76mm

Profili PVC stolarije koje koristimo za izradu su prozora I vrata proizvedeni su u Nemackoj firma Profine je zasluzna za kvalitet.

pvc profil trocal 76 mm


Komore u profilima su tako rasporedjene da pruzaju sto bolju izolaciju. Do broja komara I njihovog rasporeda je doslu velikim trudom I iskustvom u proizvodnji profila za prozore. Spajaju se zavarivanjem tako da cine jednu celinu sto cini da odlazak energije iz prostora je minimalan. Takodje treba naglasiti da je za stepen enregetske efikasnosti osim profila, bitno tip stakla, kvalitet okvira i sama ugradnja.


Osnovna boja PVC profila je bela, ali je uz pomoc dekorativnih folija mozete dobiti i druge boje iz kataloga.

Profil Profine Trocal 76mm


Trend zastakljivana prozora troslojnim staklom primorao je konstruktore Profine da razviju novi profil TROCAL 76. Ovaj profil je sličan profile TROCAL 70 ali je širi i ta širina mu dozvoljava postavljanje šireg ojačanja koje je potrebno za stabilnost prozora. Dubina ugradnje je 76 mm ovako širok profil je stabilan i možemo da zastaklimo jako velike površine. Ovaj sistem TROCAL 76 dozvoljava zastakljivanje termopaketom do 36mm (4+12+4+12+4). Ovakim termopaketom sa tri s

trocal 76 pvc profili

takla je moguće postići veoma impresivne koeficijente stakla od 0.5 W/m2K. Prozor izrađen od TROCAL 76 profila sa troslojnim termopan staklom može imati koeficijent energetske efikasnost od 1.0 W/m2K . Ovaj koeficijent energetske efikasnosti nam obezbeđuje da ulaganjem u stolariju dugoročno štedimo na grejanju i čuvamo prirodne resurse. Sam profil je sa elegantnim i uskim linijama njime je mo

guće izraditi kako prozore tako i velike staklene površine zbog svoje širine i statičke stabilnosti. Iz estetskih razloga da bi profil bio što elegantniji dihtung gume su u sivoj boji. Profine je za ovaj sistem profila razvio i dodatne profile kojima možemo zadovoljiti i naj izbirljivije zahteve kupaca.

Prednosti serije TROCAL 76 su sledeće:


  • Dubina 76mm ugradnje
  • U-vrednost 1.0 W/m2K
  • Zastakljivanja do 36mm
  • Moderan dizajn, kose površine i zaobljene unutrašnje i spoljne ivice
  • Dihtung-gume sive boje
poziv