Najbolja zaštita Vašeg prostora: sigurnosna vrata

15.07.2015  |  Komentari: 0

Kako biste u potpunosti obezbedili svoj prostor, bilo lični ili poslovni, najbolje bi bilo da se odlučite za sigurnosna vrata. Osim što je nemoguće provaliti kroz njih alatom i uopšte sredstvima koja poseduju lopovi i koja su zgodna za prenos i snižavanje buke prilikom obijanja, sigurnosna vrata već svojom masivnošću odbijaju kradljivce kojima su dobro poznate njihove neprobojne brave, te je sasvim sigurno da će odustati od svojih pomisli. Ova vrata najbolja su zaštita svakog prostora, čija bezbednost se može izdići i na viši nivo uvođenjem sistema alarma.

sigurnosna vrata
Okovi i brave


Sigurnosna vrata neretko su dodatno ojačana okovima koje je nemoguće razvaliti a da se pritom ne koriste bušilice i druga glomazna i bučna sredstva za razvaljivanje, što sasvim sigurno nijednom lopovu neće pasti na pamet. Brave koje se postavljaju na ova vrata imaju specijalno izrađene cilindre i njihovi elementi zalaze duboko u zid, te je nemoguće prosto odvojiti sigurnosna vrata od okvira, kao što je to slučaj sa vratima od šper – ploče. Uz brave se dobija garancija i kodirani ključevi. Vrata se ugrađuju sa posebnim šarkama za svaki model i posebno prilagođavaju Vašim potrebama.


Izolacija


Sigurnosna vrata dobar su toplotni i zvučni izolator, što je posebno važno za sve one one koji žive u zgradama ili kućama okrenutim prometnim ulicama. Presvučena su PVC folijom, te na njih ne utiču vremenski uslovi poput kiše, snega, temperaturnih razlika i vlage uopšte. Sigurnosna vrata sprečavaju ulazak vlage u prostorije, te je njihovo nameštanje pogodno i iz ovih razloga, pošto sprečavaju razmnožavanje nepoželjnih, štetnih mikroorganizama u prostoru u kom boravite Vi i Vaši zaposleni ili Vaša porodica. U kombinaciji sa prozorima od PVC stolarije, ova vrata štite i od svih spoljnih uticaja, ostavljajući prostor zdravim i čistim.


Modeli


Postoje različiti modeli, a njihov izbor može se praviti i prema njihovoj boji i razlitim dekoracijama. Naime, sigurnosna vrata dostupna su u različitim nijansama drveta, te ih je lako uklopiti sa nameštajem ili fasadom, ili se pak mogu birati ona u beloj boji, koja veoma elegantno izgledaju i predstavljaju pravi ukras spoljašnjem izgledu kuće ili stana. Reljefni ukrasi takođe su dostupni, te je moguće izabrati vrata sa različitim duboreznim šarama antikvarnog izgleda ili sasvim modernog dizajna.


Sigurnosna vrata uz garanciju


Kada se odlučite da kupite sigurnosna vrata, najpre proverite gde je najbolji odnos cene i kvaliteta koji ovom nabavkom dobijate. Kupovina mora biti pod garancijom, koja će Vam obezbediti i godišnji servis i uopšte mogućnost dolaska na poziv ili prema utvrđenim rokovima. Firma koju ste odabrali trebalo bi da Vam, uz garanciju, sigurnosna vrata i dostavi, i izvrši njihovo montiranje. Moguće je uraditi i demontažu starih vrata, te bi u potpunosti ovaj posao trebalo prepustiti stručnjacima za bezbednost. Kada su sigurnosna vrata postavljena, eventualne rupe trebalo bi ispuniti pur – penom i prefarbati deo oko njih, uz postavljanje okvira oko vrata, za koji bi bilo dobro da bude iste boje kao i njihova površina. Na taj način će se izgled vrata sliti u jednu celinu, što neće remetiti njihovu estetiku.

 

Povezane teme:
Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv