Rolo zavese – moderan detalj svakog enterijera

13.05.2015  |  Komentari: 0

Rolo zavese u sve većoj meri osvajaju i naše tržište, prvenstveno zato što su najbolji spoj estetike i funkcionalnosti. Njihovom ugradnjom postiže se vizuelno osvežavanje prostora i preko potreban estetički momenat u svakom enterijeru, dok su istovremeno veoma praktične za održavanje. Rolo zavese mogu imati funkciju potpunog ili delimičnog zatamljivanja prostorije, te zaštite privatnosti, u zavisnosti od materijala od kog su izrađene. Vrlo jednostavno se mogu montirati na unutrašnjost svakog prozora ili vrata od terase, što je dodatni plus ovakvom izboru modernih detalja za svaki enterijer. 

 

Lako održavanje

Izrađene od PVC-a, poliestera, fiberglasa ili tekstila, rolo zavese su izuzetno jednostavne za održavanje, jer je za njihovo čišćenje dovoljan usisivač ili vlažna krpa. Više neće biti problema oko skidanja, pranja, sušenja i ponovnog kačenja glomaznih zavesa kakve su imale naše bake, zavesa koje ujedno nisu imale ni mogućnost zatamljivanja prostorija. Rolo zavese su posebno praktične za zaposlene ljude, porodice sa decom i poslovne prostore, jer se sada neće bespotrebno trošiti vreme na njihovo čišćenje. Ujedno lakše za održavanje ne samo od tekstilnih zavesa već i od venecijanera, rolo zavese su pun pogodak za one koji teže modernom dizajnu, ali i funkcionalnosti.

 

Prilagodljiv dizajn za svaki dom

Estetički momenat je veoma važan za uređenje životnog prostora, te ne čudi što su rolo zavese MINI najtraženije za dizajniranje trpezarija i kuhinja, jer su namenjene prekrivanju samo prozorskog stakla. Na ovaj način, možete dobiti prozore u veselim bojama u prostorijama koje bi i trebalo da odlikuju vedre i jarke nijanse. Uređenju spavaćih soba, koje zahteva i funkcionalnu stavku zatamljivanja, pogoduje postavljanje rolo zavese STANDARD, tako dizajnirane da prekriva prozor u potpunosti i onemogućava prolazak svetla. Ove rolo zavese možete birati u nijansi koja će najbolje odgovarati ostalim bojama u sobi, a preporuka za one u kojima dominira bela jeste tamnija krem ili siva nijansa, kao sjajan kontrast i odlična vizuelna promena. rolo zavese

 

Rolo zavese ELEGANT pogodne su za uređenje dnevnih soba, jer prate prozorsko staklo čak i pri otvaranju na kip, što je najčešći vid luftiranja prostorije u kojoj se, generalno, provodi dosta vremena. One ujedno mogu predstavljati i veliku promenu enterijera, bilo da izbor padne na jednobojnu ili šarenu teksturu, u zavisnosti od boja zidova i ostatka nameštaja. Različite šare ovih rolo zavesa unose živost i pokret u prostor u kom dominiraju velike površine jedne boje, dok one jednobojne umiruju mnoštvo detalja i nijansi, čineći prostoriju većom. 

 

Rolo zavese za poslovni prostor

Rolo zavese DAN I NOĆ elegantan su dodatak svakom poslovnom enterijeru, jer se sastoje od širokih traka koje se preklapaju i čiji se raspored, odnosno zatamljenost prostorije, može kontrolisati prema željama i potrebama. Impresioniranje klijenata i saradnika poslovnim prostorom trebalo bi da započne izborom ovih rolo zavesa, koje odaju utisak prefinjenosti i komfora. U zavisnosti od boje zidova u kancelarijama, kao i nijansi nameštaja, moguće je uklapati u prostor čak i one koje imaju diskretne šare ili one u više nijansi jedne boje. Rolo zavese siguran su korak ka prijatnijem i sofisticiranijem poslovnom okruženju, o čemu treba, kako iz praktičnih tako i estetskih razloga, podjednako voditi računa kao i o uređenju doma. 

Povezane teme:
Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv