PVC stolarija u tri reči

26.08.2015  |  Komentari: 0

Ukoliko se još uvek dvoumite oko toga da li da PVC stolarija postane deo Vašeg doma ili poslovnog prostora, sagledajte sve njene prednosti u samo tri reči. Postaće Vam jasno zašto je ova vrsta stolarije postala dominantna najpre na evropskom, a zatim i našem tržištu. Malo je proizvoda koji, kao PVC stolarija, mogu zadovoljiti sve naše zahteve za funkcionalnošću, a da se pritom ne naruši estetika čitavog enterijera. Pre svega, treba pomenuti i da su materijali, koji se koriste u izradi, u potpunosti ekološki i blagotvorni po zdravlje ukućana.

 

 

Izolacija

 

Prva prednost koju Vam nudi PVC stolarija ujedno je i najvažnija od svih, jer sa ovakvom izolacijom možete slobodno zaboraviti sve probleme oko dihtovanja, prokišnjavanja, vlaženja zidova, stvaranja buđi i promaje i onda kada su prozori zatvoreni. PVC stolarija odlično štiti Vaš dom ili poslovni prostor od svih spoljašnjih uticaja, bilo da su u pitanju promene temperature – od velikog minusa do još većeg plusa, pogotovo u našoj zemlji – ili vremenske nepogode. Isto važi i za zaštitu od buke, pogotovo važnu onima koji žive okrenuti ka prometnim ulicama. Najkraće rečeno, PVC stolarija Vam pruža savršenu izolaciju, odnosno garant Vašeg i zdravlja Vaših ukućana, sprečene (ili izlečene) respiratorne probleme i negativne uticaje buke.

 

Estetika

 

Jedan od najčešćih razloga zbog kojih se PVC stolarija ne uzima kao rešenje za dom ili poslovni prostor jeste činjenica da je uvek zamišljamo u neinspirativnoj beloj boji, koja se neretko ni na koji način ne uklapa u naš enterijer. Ipak, trebalo bi znati da i za ovo postoji rešenje. Ukoliko Vam, iz bilo kog razloga, bela PVC stolarija ne odgovara ili Vam se čini da narušava estetiku čitavog prostora, možete birati različite PVC folije, u drugim bojama ili bojama drveta. Na ovaj način, lakše ćete biti u prilici da uklapate PVC stolariju sa bojom nameštaja ili po nekom drugom kriterijumu. PVC folije podjednako su otporne na spoljašnje vremenske (ne)prilike i jednostavno se održavaju, te nema bojazni da će funkcionalnost trpeti zbog estetike.

 

Ušteda

 

Cena je uglavnom jedna od glavnih stavki na koju obraćamo pažnju kada bilo šta kupujemo, što naročito važi za sve promene u Vašem domu ili poslovnom prostoru. Svaka izmena enterijera najčešće zahteva velika ulaganja, ali to nije slučaj i kada je PVC stolarija u pitanju – sa njom će Vam se uloženo višestruko vratiti. Već nakon pola godine do godinu dana korišćenja, PVC stolarija će se sama isplatiti. I do upola manji računi za struju i grejanje značajno će promeniti Vaš kućni budžet, jer više nećete morati dodatno da plaćate dogrevanje zimi, odnosno hlađenje klimom leti. Dalje, značajna ušteda će se pokazati i na održavanju PVC stolarije. Umesto da, kao i svakog proleća ili leta, ulažete u ponovno farbanje stolarije, te eventualno krečenje i sređivanje vlažnih delova zidova, sada Vaš odmor, vikend ili slobodni dani mogu proći i bez ovakvih obaveza i trošenja novca. PVC stolarija se, dakle, višestruko isplati: pored manjih računa i nula dinara za budžet za održavanje (izuzev vlažne krpe kojom ćete prebrisati stolariju kad perete prozore), ona će imati blagotvoran učinak i na Vaše i zdravlje Vaših ukućana. Zato je važno da PVC stolarija postane deo Vašeg prostora što pre!

Povezane teme:
Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv