PVC stolarija u vašem domu

15.07.2016  |  Komentari: 0

Prilikom renoviranja stana, ne treba da zaboravite i na PVC stolariju. PVC stolarija je dobar izolator i jednom postavljena, može da traje jako dugo.

Ova vrsta stolarije je veoma tražena na tržištu. Jedan od razloga je što se pravi od recikliranih PVC materijala koji su prilagodljivi svakom otvoru za terasu ili prozoru. Zahvaljujući ovom materijalu spada u dobre izolatore, što dodatno utiče na njenu popularnost širom sveta, pa i kod nas.

Ako se odlučite za PVC stolariju budite sigurni da će vam zidove sačuvati od vlage, a enterijer od svih vremenskih nepogoda. Održava optimalnu temperaturu u svakoj prostoriji. Još jedna od njenih prednosti je zaštita od buke. Koliko je značajna za vaš dom govori i činjenica da sprečava upliv bakterija i grinja. Jednom postavljena u vašem domu, ne zahteva godišnja održavanja.

 

PVC stolarija u boji


Danas se PVC stolarije mogu uklopiti u svaki enterijer, jer se sada mogu bojiti, a prave se i folije koje se aplikuju na stolariju kako bi promenile njenu boju. Folije su kao i sama stolarija otporne na spoljašnje uticaje. I dok su se ranije pravile u klasičnoj beloj boji, sada se mogu naći u svim tonovima boja.
pvc stolarija u boji drveta
Prilikom odabira boje za stolariju treba imati na umu nekoliko stvari, a pre svega koja je namena prostorije u kojoj se postavlja stolarija. PVC stolarija u boji drveta se preporučuje za sve kuće i stanove, dok se stolarija u beloj boji obično postavlja u poslovnim prostorijama. Boja stolarije mora da se uklopi sa bojom nameštaja i bojom zidova prostorije u kojoj će biti postavljena.

 

Ne treba zaboraviti na zavese i ostale detalje na prozoru. Boja stolarije se i sa njima mora stopiti. PVC stolarija se uglavnom bira za stanove i kuće koje imaju problema sa vlagom ili hlađenjem tokom leta, jer sprečava ulazak spoljašnjeg vazduha i samim tim kao što smo gore napomenuli čuva optimalnu temperaturu enterijera. Njena primena se preporučuje u onim stanovima i kućama koje se nalaze pored prometnih ulica, zbog blokiranja buke.

PVC roletne i zavese različitih vrsta, prozori, ulazna, sobna, garažna i vrata za terase, šta god da vam treba za opremanje svog doma ili poslovnog prostora. Uz PVC stolariju ćete upotpuniti enterijer na pravi način.

 

Format Alde

(011) 35 12 075

Povezane teme:
Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv