3 dokaza da je PVC stolarija bila potcenjena bez ikakvog razloga

14.10.2016  |  Komentari: 0

Bilo da zidate ili renovirate svoj životni ili poslovni prostor, pitanje izolacije se redovno postavlja u ovom kontekstu, pa samim tim i izbor stolarije, među kojom se posebno izdvaja PVC stolarija.

3 dokaza da je pvc stolarija potcenjena

Sa gotovo podjednakim brojem pristalica i kritičara, PVC stolarija je ona vrsta izolacije koja, nakon ugrađivanja, zaista omogućava uživanje svom korisniku. Kako je istovremeno najviše kritika na njen računa poteklo iz nedovolje obaveštenosti, mi smo tu da Vas posavetujemo – pogotovo ako želite da spojite lepo i korisno, a niste sigurni kako.

 

Zbog čega je PVC stolarija najbolji izolator?

 

Kako se pravi od materijala koji se veoma lako prilagođavaju svim dimenzijama u mikrometar, jasno je zbog čega je PVC stolarija najbolji izolator. Njena dugotrajnost samo je jedna od njanih mnogobrojnih prednosti – ona može trajati i do 5 decenija bez promene, što je, priznaćete, značajan vek.

 

Sa druge strane, PVC stolarija je dobar izolator i zato što je u potpunosti neotporna na sve temperaturne i vremenske promene, kao i na sve vrste padavine. Ne menjajući svoju strukturu i oblik ni onda kada se živa na termometru baš spusti ili mnogo podigne, PVC stolarija zadržava i svu učinkovitost koju poseduje tokom vremena.

 

Kao dobar izolator, ona sprečava i prodor vlage u enterijer, te je odličan izobr za sve one ambijente u kojima ljudi muku muče sa ovim problemom. Kako je poznato da vlaga utiče na zdravlje, nemojte se šaliti sa ovom poteškoćom, već se što pre odlučite za PVC stolariju.

 

Koja je cena PVC stolarije i da li se ona isplati?

 

Mnogi smatraju da je PVC stolarija zaista skupa investicija i da zahteva veće izdatke. Međutim, kada se pogleda njena dugotrajnost i sve njene prednosti, postaje jasno zbog čega je PVC stolarija ono što nazivaju dobrim i isplativim ulaganjem.
Pored svega navedenog, PVC stolarija kao dobar izolator može biti značajan vid uštede na računima za struju i grejanje. Poznati su slučajevi u kojima je PVC stolarija samu sebe na ovaj način isplatila već nakon godinu dana, posebno tamo gde ima potrebe za dogrevanjem zimi i hlađenjem leti.

 

Kako PVC stolarija istovremeno ne zahteva mesečno ili godišnje održavanje, već samo brisanje vlažnom krpom, postaje jasno da se uz nju i na ovaj način štedi. Pritom, kako sprečava prodor vlage u enterijer, ona stvara uslove u kojima nije potrebno ni često krečenje kakav je slučaj sa onim enterijerima gde vlaga i buđ nagrizaju ćoškove i plafon.

 

Kako se PVC stolarija estetski slaže sa enterijerom?

 

Ako se pak pitate kako je moguće da se PVC stolarija uklopi u prostor, zbog jednostavne bele boje u kojoj se najčešće ugrađuje, stručnjaci su smislili odgovor i na ovo pitanje tako da ne ugroze njene izolatorske moći.

 

Naime, sada nećete morati da birate između estetike i praktičnosti, jer PVC stolarija može biti prekrivena folijom koja imitira boju i teksturu drveta. Samim tim, PVC stolarija se veoma lako može uklopiti u svaki enterijer, bilo da folije birate po boji nameštaja ili zidova.

 

Pritom, folije su jednako otporne na sve vremenske uslove kao i PVC stolarija sama, te nema potrebe za nekim čestim i većim održavanjem ni u ovom slučaju.

 

Ukoliko vam je potrebna PVC stolarija u Beogradu, možete nas kontaktirati ovde.

Povezane teme:
Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv