Detalji oplemenjuju prostor: ukrasne kutije i šine za zavese

01.06.2016  |  Komentari: 0

U opremanju prostora može vam pomoći i neka od zavesa iz našeg programa, stvarajući poseban utisak prostorije. Veliki izbor boja i dezena sigurno će pružiti rešenje kako za one koji žele da svoj dom ili prostor opreme u klasičnom stilu, tako i onima koji teže modernom opremanju doma ili prostora. U opremanju prostora bitni su i detalji, a mi vodimo računa i o tome.

 

Osluškujuci potrebe i želje naših kupaca uvideli smo da po ugradnji naših zavesa kupci na razne načine prave maske koje sakrivaju mehanizam i dekorišu prostor. Maske se najčešće prave od gipsa i iverice. U mogućnosti smo da vam u okviru našeg programa ponudimo pored mehanizama i velikog izbora dezena i boja zavesa i ukrasne kutije i šine za zavese koje se sve više traže.

 

zavese

 

Ukrasne kutije ili maske koje skrivaju mehanizam ostavljaju lep utisak na celokupni izgled prostora. Ukrasne kutije se mogu ugraditi kod rolo zavesa (standardni sistem) ali i kod zebra ili dan-noć (standardni sistem). U našoj ponudi nalaze se i maske koje pokrivaju mehanizam i kod rimskih i trakastih zavesa, a imamo i specijalne maske za japanski zid. Pored toga, maske izgledaju i dekorativno.

 

ukrasne kutije za roletne

 

Ukrasne kutije ili maske se rade od aluminijumskih profila, plastificiranih u beloj boji, a moguće je plastificirati ih i u bojama po RAL-u. Same kutije ili maske daju prostoru elegantan i moderan izgled. Štite i pokrivaju platno zavese. Zaobljeni ili pravougaoni profil kutije ili maske kao detalj može dopuniti vaš prostor i ulepšati ambijent. Uz dodatnu mogućnost plastifikacije kutije u bojama po RAL-u, maske se mogu uskladiti sa bojom zidova ili drugih detalja u prostoru. Sam detalj kutije ili maske dopuniće prostor, prekriće mehanizam i pružiće zavesama savršen i elegantan izgled.
 

 

Šine za rolo zavese nam daju veću mogućnost montaže. Ugradnjom zavese na šinu dobijemo jedinstvenu celinu koju lako možemo montirati na bilo kojoj osnovi, plafonu, zidu ili prozoru. Montaža se vrši pomoću metalnih žabica koje se pričvršćuju direkno za zid ili preko nosača, a zavesa se montira jednostavnim klikom. Proizvodnja šina nam sada omogućuje da zebru zavese ponudimo i u standard varijanti.


maska za roletne

 

U zavisnosti od odabira boja i dizajna materijala, mehanizma za pokretanje zavesa, ukrasnih kutija ili maske, dobićete upotpunjen utisak , koji pruža osećaj topline, mira, intime i modernog izgleda samog prostora.

 

roletne

 

Povezane teme:
Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv