PVC stolarija u različitim bojama i teksturama za vaš dom

28.07.2016  |  Komentari: 0

Da bi PVC stolarija postala pravi ukras Vašeg enterijera, neće Vam biti potrebna nikakva mašta, preterano ulaganje ili veliki napor.

 

Naime, kako je sada moguće da PVC stolarija bude isporučena u drugim bojama i teksturama, možete istu birati prema svojim potrebama i kriterijuma.

 

Budite drugačiji i usmerite pažnju na prozore, dok ste istovremeno sigurni u svom dobro izolovanom ambijentu!

 

pvc folijePVC stolarija u različitim bojama i teksturama

 

PVC stolarija može Vam doći u različitim bojama i teksturama, već prema Vašoj želji, jer je sada moguće najjednostavnijim aplikovanjem folija na njenu površinu „pobeći“ od klasične bele boje.

 

To je posebno važno za sve one kojima je nameštaj drveni i u određenoj nijansi, kao i za one koji su se potrudili da njihov stil enterijera odstupa od klasičnog, te su se okrenuli minimalizmu, modernosti, retro verzijama ili vintidž komadima, ili pak kontrastima.

 

Tako je sada moguće da PVC stolarija bude izabrana u svetlijoj ili tamnijom teksturi drveta, kao i drugim bojama, od svetlijih do tamnijih, dok istovremeno njena izolacija i dalje ostaje na najvišem nivou.

 

Da li su folije dovoljno otporne?

 

Naravno, pitanje koje se najpre postavlja jeste da li su folije koje prekrivaju PVC stolariju dovoljno otporne, odnosno da li je njihova vek trajanja jednak onom koji ima i stolarija sama. Odgovor je, na sreću, pozitivan, te nećete morati da brinete o tome da li će PVC stolarija morati da pretrpi neke značajne popravke na bilo kom vremenskom nivou.

 

Folije koje su namenjene za prekrivanje pokazuju istu otpornost na sve vremenske uslove, od razlika u temperaturi do raznih padavina, kao i PVC stolarija sama. Stoga nema bojazni da će Vas ovo postavljanje koštati izolacije, te slobodno možete razmišljati i o stilu svog enterijera.

 

Kako usmeriti pažnju na prozore?

 

Ono što je posebno interesantno i što dekorateri izdvajaju kao poseban detalj svakog stila jeste usmeravanje pažnje na prozore, u čemu Vam posebno može pomoći PVC stolarija.

 

Veoma je važno istaći lep pogled ako ga imate, te i on sam može postati deo Vašeg enterijera na taj način što će PVC stolarija biti birana tako da postane upečatljiv okvir. To ćete najlakše učiniti ako je budete birali po principu kontrasta, te se najpre odlučili za tamnije teksture ukoliko su Vam zidovi svetlijih boja i obrnuto.

 

Slobodno se možete upustiti u kontraste i kada je nameštaj u pitanju, te se svetlija PVC stolarija može lako uklopiti uz nameštaj tamnijih boja i suprotno tome, tamne folije uz svetliji nameštaj. Uživajte u originalnosti!

 

Detalji koji se dobro uklapaju uz PVC stolariju

 

Isticanje prozora trebalo bi da se završi izborom detalja koje PVC stolarija najbolje prati, poput zavesa i figura ili saksija na prozorskoj dasci sa unutrašnje strane, ako je imate. I ovde postupajte po principu kontrasta, jer se PVC stolarija tamnije teksture bolje slaže uz sve zavese svetlijih boja i obrnuto.

 

Ako zaista želite da istaknete prozore, predlažemo Vam da kombinujete rolo zavese sa ovom vrstom stolarije jer one ostavljaju okvir prozora dostupan pogledu, te ćete na taj način nabolje postići svoj cilj da PVC stolarija postane ujedno i važan element enterijera u celokupnom utisku.

Povezane teme:
Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv