Tkanine i tekstil za osećaj topline u Vašem domu

03.09.2015  |  Komentari: 0

Tekstil je nešto što nas u potpunosti okružuje i čini sastavni deo naših života, a i da toga možda nismo ni svesni. Krenimo od posteljine i prekrivača, peškira, odeće, mebl štofova i drugih vrsta tkanina za nameštaj do zastora i zavesa. Ovo nam sve govori o tome koliko tekstil igra značajnu ulogu u našim svakodnevnim aktivnostima .


Zadržaćemo se kod materijala i platna za izradu zavesa koje su jako bitne svakom prostoru pružajući živost i toplinu modernim enterijerima. Posebno je važna uloga materijala kao zastora za velike prozorske površine
zavese
Bez zavesa moramo se nositi sa previše radoznalih pogleda, koji remete mir u Vašem domu. Naravno da svi želimo da se opustimo kod kuće, bez razmišljanja da li će nečiji pogled zalutati kroz naš prozor. Zavese upravo daju zaštitu privatnosti, sa kojom se osećamo slobodno i opušteno i koja nam je svima potrebna.
zavese
Kombinacjom tankih i debelih matrijala možete stvoriti zanimljivu igru bojama u enterijeru. U zavisnosti od odabira boja, sastava i dezena materijala kao i finalne izrade postize se efekat koji pruža osećaj topline, mira, spokoja i optičkog proširenja ili sužavanja prostora. Zavese su sinonim dobrog ukusa, pa su zato u skoro svim časopisima o opremanju enterijera mogu videti kao predlog za lepo i moderno opremljen dom, poslovni prostor, restoran, hotel…. Pravim odabirom modela zavese i odabirom platna, dezena, boja kao i mehanizma za lako podizanje i spuštanje učinićete vaš prostor veoma udobnim i prijatnim za boravak u njemu .

Preduzeće Format alde u svojoj ponudi ima veliki izbor modela zavesa (Rolo zavesa, Rolo dan-noć, Rimske zavese, Trakaste zaves…) kao i široku paletu boja, dezena i materijala za zavese koje će ulepšati i dekorisati Vaš dom ili prostor.

tkanina

Povezane teme:
Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv