Tri saveta uz pomoć kojih će vaš dom biti u trendu i narednih sezona

07.02.2017  |  Komentari: 0

Preporuka stručnjaka je da sa vremena na vreme u svoj dom unesete neke promene. Niko ne voli monotoniju, a to važi i za dom, pa se savetuju određene korekcije koje će mu dati novo ruho i crtu jedinstvenosti kojom će se isticati.

 

Na ovom mestu ćemo vam dati nekoliko saveta uz pomoć kojih će vaš dom pratiti najnovije trendove u uređenju enterijera.

 

Promena dotrajale stolarije je neophodna

 

Mnogi nisu ni svesni koliko kvalitetna stolarija znači domu. I to sa više aspekata. Naravno, ovde mislimo na PVC stolariju koja donosi neprocenjive koristi za sam dom. Ako govorimo o estetici, ona može pružiti puno, a njena glavna prednost je funkcionalnost iz koje proizilaze mnoge prednosti.

 

PVC stolarija je izuzetan izolator, tako da njenom ugradnjom ćete direktno uticati na smanjenje troškova za struju i grejanje. U zimskom periodu odlična je protiv hladnoće jer zadržava toplotu prostorije, pa samim ti se smanjuje i potrošnja električne energije za grejanje. Uz to odlična je u borbi protiv buke, posebno za sve one kojima se dom nalazi u prometnim ulicama.

 

Što se estetike tiče, i tu je možete prilagoditi svojim afinitetima i svom enterijeru. Za to ćete koristiti posebne folije koje su izuzetno otporne na vlagu i dugotrajne. Na vama je samo da izaberete boju i kasnije uživate u svim benefitima koje PVC stolarija sa sobom nosi.

 

saveti za uređenje doma

 

Prilagodite boje za zidove trendovima

 

Svako ko želi da prati trendove u uređenju enterijera i da njegov dom izgleda modern, mora da se pozabavi i krečenjem svojih prostorija. Od boja koje stručnjaci preporučuju tu je pre svega siva koja je veoma popularna, i to sve njene nijanse.

 

Velika popularnost skandinavskog stila dovela je do toga da je i tirkizna plava polako došla u žižu interesovanja, tako da i nju obavezno morate uzeti u obzir.

 

Takođe savet je da, za koju god osnovnu boju se odlučili, bar jedan zid u prostoriji bude u tamnijoj varijanti, posebno ako vam i osvetljenje koje imate to omogućava.

 

Na rasvetu u domu obratite posebnu pažnju

 

Rasveta je izuzetno bitna za svaki dom, a tu mislimo kako na njenu funkcionalnost, tako i na estetski aspekt. Zato je izuzetno pažljivo birajte.

 

Stručnjaci za uređenje enterijera savetuju da će podne lampe sa zanimljivim abažurima biti apsolutni hit, pa bi i vi mogli da razmislite kako da jednu takvu lampu uklopite u vaš dnevni boravak. Takođe, prognozira se da će izuzetno popularna LED rasveta doživeti još veći bum, i postati nezaobilazni izbor za svakog onog ko svoj dom želi da osvetli na moderan način.

 

Naravno, stone lampe rađene u minimalističkom stilu su nepogrešivo rešenje, bilo da se radi o dnevnoj ili spavaćoj sobi. A ako vam prostor dozvoljava nećete pogrešiti ni ako jednu takvu lampu stavite i u hodnik. Sa jednim takvim detaljem dobićete mnogo.

 

Sigurni smo da ćete ove korisne savete koje smo podelili sa vama iskoristiti na pravi način, i tako svome domu udahnuti potrebnu svežinu i učiniti da se u njemu osećate savršeno.

Povezane teme:
Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv