Zašto je PVC stolarija pametna odluka za renoviranje enterijera

29.01.2016  |  Komentari: 0

Ako biste voleli da uneseti izmene u svoj životni ili radni prostor, preporuka je da zadatak broj jedan bude PVC stolarija kao zamena postojeće stolarije u Vašem domu ili firmi.


Možda će Vas iznenaditi podatak da je upravo PVC stolarija najtraženiji proizvod prilikom adaptacije svake vrste prostora, koji je, svakako, daleko iza sebe ostavio sve druge tipove stolarije. Zašto je tako i koje su sve njene prednosti?

pvc stolarija kao pametna odluka
Od čega se pravi PVC stolarija?


PVC stolarija izrađuje se od recikliranih PVC materijala, koji su veoma podložni obradi i samim tim vrlo lako prilagodljivi svakoj dužini i širini, kako predviđenih otvora za prozore, tako i onih za balkonska, odnosno vrata terase.


Upravo zato što se proizvodi od materijala dobijenih reciklažom, PVC stolarija je i mnogo povoljnija od ostalih vrsta stolarije, a i pridružena eko-trendu i rastućoj ekološkoj svesti u svakoj zemlji. Očuvanje planete uvek bi trebalo da bude na jednom od prvih mesta, pogotovo kada su u pitanju materijali koji, reciklažom, podležu svakom tipu obrade, te lako prianjaju u sve zadate dimenzije.


Bolje izolacija – bolje zdravlje


Baš zato što se PVC stolarija lako prilagođava svim otvorima za prozore i vrata, ona zapravo ima neuporedivo bolje mogućnosti izolacije od drugih stolarijskih vrsta.


Bolje dihtovanje svakako je jedna od najvećih prednosti koje PVC stolarija ima, i najbolje je rešenje za sve one kojima je dosadilo da se zimi smrzavaju, a leti trpe nesnosne vrućine i buku. Svaka nagla promena temeprature može značajno uticati na zdravlje, te ako prostor nije dovoljno dobro izolovan, može se desiti i da imunitet ukućana i zaposlenih zavisi od vremena napolju. PVC stolarija, sa druge strane, ne dozvoljava ovakve uticaje.

zasto je pvc stolarija pametna odluka za renoviranje enterijera
Ne samo što će zaštititi enterijer od svake temperaturne promene, već će PVC stolarija onemogućiti i prodor vlage u Vaš prostor, a samim tim i smanjiti mogućnosti za razvoj buđi i štetnih mikroorganizama, koji mogu značajno uticati na respiratorne organe.


I buka je značajan problem koji se može javiti ako prozori i balkonska vrata ne dihtuju dobro, učiniti nas mrzovoljnim i depresivnim, sa slabijom koncentracijom i, što je najbitnije, biti jedan od glavnih uzročnika nesanice. PVC stolarija će Vam i u ovom smislu pomoći kada su izolacija, a sa njom i zdravlje, u pitanju – baš kao što onemogućava prodor hladnog, odnosno toplog vazduha, PVC stolarija čuva i tišinu Vašeg doma, odnosno poslovnog prostora.

 

Drugačiji izgled Vašeg doma ili poslovnog prostora


Na samom kraju, ostaje i estetski momenat koji, preko svih očekivanja, može pružiti PVC stolarija.


Ne samo što će biti učinkovita za celokupno stanje enterijera kada je izolacija po sredi - PVC stolarija će omogućiti i sasvim drugačiji izgled svakog prostora. Možete je birati u klasičnoj beloj boji ako je uklapate u moderan stil ambijenta ili se odlučiti za nešto toplije boje i teksture, poput braon, sive, crne, sa šarama drveta – svetlog i tamnog, u nijansi mahagonija...
Šta god da Vam je potrebno, PVC stolarija može postati baza za aplikovanje folija u traženim bojama, te uz nju možete postići i sasvim novi stil celokupnog doma ili poslovnog prostora.


Tako Vam PVC stolarija pruža i izolaciju i mogućnost estetskog ugođaja, pa se potrudite da ove njene prednosti što pre počnete da koristite.

 

Iskoristite zimski popust na PVC stolariju

 

Format alde daje 5% dodatnog popusta na već snižene cene svojih proizvoda i usluga. Preuzmite svoj vaučer ovde >>

Povezane teme:
Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv