Kako Vam kvalitet života može popraviti - PVC stolarija?

12.02.2016  |  Komentari: 0

Ako do sada niste posebnu pažnju posvećivali svojoj stolariji, izuzev u hladnijim periodima godina kada vam ista stvara muke ili tokom leta kada je popravljate, vreme je da razmislite zašto bi pravo rešenje za vas bila PVC stolarija.
Iako tako možda ne izgleda na prvi pogled, PVC stolarija vam na različite načine može poboljšati kvalitet života, a ovo su samo neki od njih.

pvc stolarija - prozor
Ušteda na nekoliko nivoa


Pre svega, PVC stolarija će vam dugoročno uštedeti novac za račune za struju i grejanje.
Poznata po svojoj dobroj izolaciji, PVC stolarija se pravi od recikliranih PVC materijala koji su potpuno zdravi, ekološki i najmanje štetni po zdravlje i okolinu. Sama struktura ovog materijala čini da se on lako prilagođava različitim oblicima i veličinama, te je veoma važno znati da ga je, samim tim, lako namestiti u svaki okvir prozora, tako da dobro leže, još bolje dihtuje i najbolje štiti unutrašnjost svekog objekta od svih spoljašnjih uticaja.


PVC stolarija se najpre i preporučuje zbog svoje dobre izolacije, u skladu sa kojom je i malopre pomenuta ušteda. Zaboravite na dogrevanje zimi i klimu koja leti non-stop radi – ova vrsta stolarije zaštitiće vas bukvalno od svake temperature, tako da će već za dve godine samu sebe isplatiti.


Kada je u pitanju cena PVC stolarije, trebalo bi napomenuti i to da je ona u poređenju sa ostalim vrstama stolarije izuzetno niska, upravo zbog recikliranog materijala od kog se pravi.


Treba dodati još samo to da ćete štedeti i na novcu, ali i na vremenu u toku godine, zato što je PVC stolarija onaj tip stolarije koji ne treba posebno održavati i porpavljati. Dugotrajna je i isplati se, a dovoljno je samo je prebrisati vlažnom krpom kako biste održavali higijenu u domaćinstvu.


PVC stolarija za bolje zdravlje ukućana ili zaposlenih


Pomenuta odlična izolacija koju PVC stolarija pruža presudna je, naravno, i za zdravlje svih ljudi koji u određenom prostoru borave. Sada više neće biti problema sa vlagom i kondezacijom koje nastaju kada prozori dobro ne dihtuju, i koje dovode do toga da se ukućanima ili zaposlenima jave hronične bolesti disajnih organa. Naprotiv - PVC stolarija omogućava da prostor bude čist, suv, topao i zaštićen, te neće biti problema sa ovim vrstama zdravstvenih poteškoća.

pvc stolarija
I ne samo to: PVC stolarija će sprečiti i razvoj ili početak razvoja svih gljivica i štetnih mikroorganizama koje izaziva vlaga, a koji dugotrajno mogu narušiti zdravlje. Zato stalno razmišljajte o izolaciji, koja može biti presudna za vaš imunitet.

 

Lako kombinovanje sa enterijerom


Na samom kraju, PVC stolarija utiče na kvalitet vašeg života i estetikom. Ako se odlučite da klsična bela PVC stolarija ukrasi vaš dom, znajte da ju je veoma lako kombinovati sa bojom zidova, zavesa i nameštaja – belo kao osnovna boja zahvalno je za svako uklapanje.


Ako ipak smatrate da bela PVC stolarija deluje suviše dosadno i sterilno, uvek se možete odlučiti za folije kojima PVC stolarija postaje poput drvene. Sa teksturom drveta u raznim bojama, ove folije omogućuju „maskiranje“ ove vrste stolarije u drvenu, ali sa boljom izolacijom. I same folije nisu podložne temperaturnim razlikama, te ne morate brinuti da li će zbog njih PVC stolarija zahtevati i dodatno održavanje.


Ukoliko vam je potrebna kvalitetna i proverena PVC stolarija, Format alde ima pravo rešenje za vas. Kontaktirajte nas za više informacija.

Telefon: (011) 35 12 075
Email: format.alde@gmail.com

Povezane teme:
Komentari(0)
Napiši komentar
Ostavi komentar
Ime i prezime
E-mail
Komentar
Zbog spama unesi kod :
poziv